Skip to main content

OFICIAL: Revista Elle a renunţat la colaborarea cu Mihaela Rădulescu după ce i-a criticat pe homosexuali: "comentariile sale din ultimele zile au atras fara voia noastra numele revistei intr-o controversa"

 
Miheala Radulescu_foto Romania TV
Miheala Radulescu_foto Romania TV

Mihaela Rădulescu nu mai scrie la revista Elle, editată de Ringier, în urma declaraţiilor făcute în ultima perioadă la adresa comunităţii gay.

Publicitate

Editorii Elle, într-un comunicat remis Paginademedia.ro:

"Va anuntam decizia de a inceta colaborarea cu Mihaela Radulescu, care a semnat timp de mai bine de 10 ani o rubrica permanenta in paginile noastre".

Redacţia explică renunţarea la colaborarea cu Mihaela Rădulescu:

„Ii respectam Mihaelei dreptul la opinie, dar, din nefericire, comentariile sale din ultimele zile au atras fara voia noastra numele revistei ELLE intr-o controversa din care nu ne dorim sa facem parte."

"Regretam ca am fost nevoiti sa luam aceasta decizie si ii multumim Mihaelei Radulescu pentru anii pe care i-am parcurs alaturi si pentru proiectele pe care le-am realizat impreuna", se mai spune în comunicatul redacţiei Elle.

Vedeta a scris despre homosexuali într-o postare pe blogul său intitulată „Adam şi Eva ?! (Toleranţa pe la spatele normalităţii)”. Ea a scris că, din cauza „corectitutinii politice“ şi a drepturilor minorităţilor sexuale, „normalitatea“ pierde teren în faţa „ciudăţeniilor“. 

Informaţia legată de încetarea contractului Mihaelei Rădulescu cu revista Elle a fost publicată iniţial, pe surse, de Mediafax.

Pe de altă parte, jurnalistul Marius Tucă a scris joi, pe site-ul său, că Mihaela Rădulescu şi-a încetat contractul de colaborare cu Pro TV, din cauza notorietăţii negative aduse de gesturile şi comentariile acesteia ca jurat al concursului "Românii au talent", care au condus la scăderea ratingului acestei emisiuni.

Pe de altă parte, Pro TV a dezminţit informaţia lansată de Marius Tucă (detalii, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sunday’s Media Recap | hoinaru.ro
    […] Revista ELLE a renunţat la colaborarea cu Mihaela Rădulescu după comentariile legate de homosexuali. Detalii. […]
  • john john
    Nu e o atitudine extremista, ci una normala. De cand normalul a ajuns sa fie catalogat ca extremist????
  • qwerty2000 qwerty2000
    vaaai dar ce subiect, monser, eu ma gandesc sa scrie fatuca vreun manual de bonton, cine stie, fetele care vor sa faca bani din silicoane instalate pt plus valoare or sa o ia ca lectura de seral
  • qwerty qwerty
    Nu am vazut nici una dintre emisiuni, de fapt nu mai urmaresc nici o emisiune Pro de prin 2006 (i-am sters din lista de programe impreuna cu Antenele acum vreo 5 anisori). Insa: bai nene, nu face nimeni un film porn o cu Mihaela, asta atata timp cat mai arata decent? Nu de alta, dar pe Ramona Badescu am ratat-o. Daca s-ar face un sado, ar fi beton ca n-ar mai fi lasat sa vorbeasca :-)
  • Unii da, alţii ba: revista Elle renunţă la colaborarea cu Mihael
    […] această minoritate sexuală, cei de la Elle au ales să înceteze colaborarea, declarând conform Pagina de Media într-un […]
  • Florin Florin
    mda. poate intelegi si tu ca o postare de blog a nascut reactiile astea, nu faptul ca la Romanii au talent si-a propus sa fie un altfel de jurat, unul foarte putin controversat fata de Simon Cowell. aici e vorba de altceva.
  • mihai,sighet mihai,sighet
    Am mai scris odata ca Mihaela Radulescu nu e potrivita pentru acest rol la PRO tv!Cei care au adus-o au crezut ca au dat luvitura,dar lucrurile se vede ,au luat o intorsatura nefavorabila! Era mai bine cand nu era **batrana doamna**!!!
  • Florin Florin
    ce s-a intamplat in emisiune nu este subiectul discutiei de acum. Da, ea e personajul negativ si asta e partea din scenariu, dar postarea asta de blog nu este, iar Protv si Telekom sunt niste branduri care nu se pupa cu atitudinile astea extremiste.
  • Expertul, Expertul,
    @Robert, asta crezi tu! In alte tari juratii Got Talent sunt mult mai duri si sterg pe jos cu concurentii!
  • Florin Florin
    nu. acolo ea a spus aceleasi lucruri pe care orice sportiv cu probleme de greutate le-a auzit de la antrenorul sau. aici e cu totul altceva si cred ca Protv-ul nu stie cum sa reactioneze. chiar daca pleaca, chiar daca nu pleaca, sezonul asta va fi afectat, iar un anunt in acest moment e nefolositor, fiindca ea tot va fi pe sticla. e bine ca aceasta controversa nu a fost inceputa in emisiune, ci doar pe blogul ei, dar tot este prea mult. daca scandalul nu se opreste pana la emisiunile live si Mihaela este condamnata de Consiliul pentru combaterea discriminarii, Protv s-ar putea sa renunte la ea in momentul acela.
  • Expertul, Expertul,
    @iulian, Formatul Got Talent are nevoie in juriu de un personaj negativ,iar Mihaela Radulescu este foarte potrivita pentru acest rol! Mihaela Radulescu nu poate fi data afara de ProTV, pana in 8 mai cand incep galele live. Emisiunile care se difuzeaza acum , au fost filmate in toamna. faceti propuneri pe cine vreti sa vedeti in juriu, in rolul personajului negativ!
  • Robert Robert
    Pe cand si Pro-Tvul? In orice tara civilizata era deja data afara dupa comentariile la adresa fetelor gimnaste
  • jiji jiji
    Dupa aliniatul cu aberatiile lui tuca...puteai pune si comunicatul pro-ului care a dezmintit faptul ca ar fi incetat colaborarea cu raduleasca.
  • Iulian Iulian
    Cine vrea sa-si distruga imaginea cu t@$#a asta? Nu inteleg de ce ProTV nu renunta la ea, audienta ar creste fara ea.

Trimite un comentariu

sus