Skip to main content

(P) Concurs KidSpots şi Parentime: cum puteţi câştiga un voucher la Trainingul Părinţilor Eficace

 
KidSpots 27 aprilie
KidSpots 27 aprilie

KidSpots 27 aprilie(P) Concurs pentru părinţi organizat de Kidspots, catalogul online al locatiilor, evenimentelor si activitatilor pentru copiii, si Parentime, primul centru pentru parinti cu filosofie democratica, doresc sa o comunice parintilor.

Publicitate

Pana acum, colaborarea Kidspots cu Parentime a permis utilizatorilor platformei sa cunoasca mai multe despre crizele de furie ale copiilor si strategiile de prevenire si de raspuns la acestea, despre fricile copiilor si despre modul in care parintii ii pot ajuta. Pentru a aduce un plus de interactivitate, Kidspots si Parentime propun un CONCURS prin care parintii pot descoperi solutii pe termen lung pentru a intelege si gestiona crizele de furie ale copiilor si pot castiga un voucher pentru participarea gratuita la sesiunea cu incepere din 7 mai a Trainingului Parintilor Eficace.

MECANISMUL CONCURSULUI. In perioada 22 aprilie – 3 mai, parintii trebuie sa citeasca articolele referitoare la Crizele de furie ale copiilor realizate cu ajutorul Parentime si publicate pe site-ul www.kidspots.ro in sectiunea Stiri si noutati pentru a identifica ideile importante de care trebuie sa tina cont orice parinte eficace, sa identidice ideile importante marcate cu rosu si scris ingrosat din articole si sa le includa intr-un email adresat la info@kidspots.

Lista articolelor este urmatoarea:

http://www.kidspots.ro/crizele-de-furie-ale-copiilor/

http://www.kidspots.ro/cinci-strategii-de-prevenire-a-crizelor-de-furie-ale-copiilor/

http://www.kidspots.ro/crizele-de-furie-ale-copiilor-cum-le-raspundem/

http://www.kidspots.ro/crizele-de-furie-ale-copiilor-intre-ingrijorare-si-neputinta/

Premiul consta intr-un voucher de participare gratuita la Trainingul Parintilor Eficace organizat de Parentime, sesiunea de joi seara care incepe din data de 7 mai 2015. Trainingul include 9 sesiuni de curs cu durata de 3 ore si va avea loc saptamanal, joia, intre orele 19.00 – 22.00, la sediul Parentime din strada Siriului nr. 42-46, sector 1, Bucuresti.

Ce îşi propun Kidspots şi Parentime

Sa vorbesti este usor, sa comunici nu mai este chiar asa de simplu. Daca vrei sa fii inteles mai intai trebuie sa asculti si sa intelegi si abia apoi trebuie sa comunici un mesaj clar, concis si care sa merite sa fie ascultat.  Aceasta este ideea pe care parintii trebuie sa o aiba in vedere in relatia cu copiii, indiferent de varsta lor, si mesajul pe care Kidspots, catalogul online al locatiilor, evenimentelor si activitatilor pentru copiii, si Parentime, primul centru pentru parinti cu filosofie democratica, doresc sa o comunice parintilor.

Dincolo de a fi ce mai mai buna sursa de informare pentru parinti cu privire la punctele de interes din proximitate si din orasul lor (Bucuresti, Brasov, Cluj-Napoca, Constanta, Iasi si Timisoara), KidSpots isi propune sa ofere si un real support parintilor interesati de cresterea si educarea copiilor oferindu-le informatii utile, noutati si articole interesante despre psihologia copilului si a scolarului.

Parteneriatul realizat cu Parentime a pornit din intentia de a ajuta utilizatorii Kidspots sa devina parinti eficace, un parinte eficace fiind acela care stie sa asculte copilul cu intelegere, sa isi comunice deschis sentimentele si nevoile, sa rezolve confliectele echitabil si sa isi imparataseasca valorile.

La Parentime, sunt specialisti dar mai ales sunt oameni iubitori ai copilului si copilariei. Parintii gasesc la Parentime un loc cu povesti adevarate despre viata de familie traita frumos, armonios, implinit, democratic. Portofoliul Parentime este construit in jurul Trainingul Parintilor Eficace - cel mai raspandit curs de parenting din lume, un curs ce promoveaza o relatie profund democrata intre parinte si copil. Parintii vor invata sa isi asculte copilul atunci cand apare o situatie conflictuala, sa il confrunte atunci cand nevoile lor sunt incalcate, fara sa ii lezeze stima de sine si sa rezolve conflicte astfel incat ambele parti (parintii si copiii) sa aiba de castigat.

Parintii si persoanele interesate de cresterea si educarea copiilor sunt asteptate in continuare pe platforma Kidspots, cu informatii actuale si de interes, fiind locul unde pot oricand indentifica si actualiza locurile si serviciile de interes atat pentru copii, cat si pentru parinti.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus