Skip to main content

PLECAREA ANULUI. Alexandru Oprea părăseşte RCS&RDS după 18 ani

 
alexandru-oprea
alexandru-oprea

Alexandru Oprea, aflat la cârma RCS&RDS din 1997, a părăsit compania telecom. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp la Digi24, postul de ştiri al RCS&RDS. Acesta încetează colaborarea cu RCS din 14 aprilie, după 18 ani.

Publicitate

Alexandru Oprea, pentru Digi24.ro: „Sunt onorat că am putut să particip la dezvoltarea şi consolidarea unei companii pe care o consider exemplară pentru mediul privat din România. Sunt sigur că în domeniul domeniul telecomunicaţiilor, RCS & RDS va continua să fie un nume de referinţă şi va rămâne cel puţin la fel de competitivă. Îmi doresc totodată, ca şi proiectele Digi Sport şiDigi24, precum canalele de documentare şi film să îşi continue ascensiunea şi să rămână aceleaşi demersuri media spre civilizaţie şi profesionalism, aşa cum au fost concepute. Îmi doresc ca şi pe viitor, oricând voi auzi de RCS & RDS şi de trustul Digi, să fiu mândru că am făcut parte din acest proiect remarcabil.”

Oprea era cel mai bine plătit om din consiliul de administraţie, potrivit ZF, având o remuneraţie lunară de 20.000 de lei (4.557 de euro) – sumă care a rămas la acelaşi nivel cu cea din 2011.

Citeste si:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sunday’s Media Recap | hoinaru.ro
    […] Alexandru Oprea, directorul general RCS-RDS a plecat de la conducerea companiei. Detalii. […]
  • marius marius
    salariul de 4.500 era pentru pozitia din consiliul de administratie. pozitia de director general era renumerata separat.
  • geo geo
    Salariu de doar 4.500 de euro mi se pare mai mult decât modic, fie vorba între noi...
  • Livia Pila Livia Pila
    Vine in locul lui Stelian Tanase?
  • Sportro Sportro
    Il vrei la Steaua?
  • Iulian Iulian
    Cui ii pasa? Eu astept audientele de aseara.

Trimite un comentariu

sus