Skip to main content

Pro TV a dat startul preselecțiilor pentru MasterChef. Emisiunea va fi produsă tot de Media Factory

 

Juriul MasterChef RomaniaPro TV anunță lansarea preselecțiilor pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii MasterChef. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, producția show-ului culinar va fi asigurată, la fel ca în sezonul trecut, de Media Factory - o companie din afara postului de televiziune, cunoscută pentru formate precum Miss fața de la țară și M-a făcut mama artist.

Publicitate

În perioada preselecțiilor, caravana competiției culinare va ajunge în patru orașe din țară, potrivit unui anunț al Pro TV. Persoanele interesate să participe la emisiunea difuzată de Pro TV se pot înscrie pe site-ul masterchef.protv.ro.

Emisiunea MasterChef, una dintre cele mai vizionate producții ale Pro TV, își păstrează juriul din sezonul cu numărul cinci: Chef Patrizia Paglieri, Chef Foa și Chef Adrian Hădean.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Si ce-i atat de groaznic?:)))
    +ca in prima editie ofereau sume de bani (2.000E - 6 editii)daca te uiti la MasterChef, deci nu prea cred ca au prins atat de mult Chefii mai bine decat banii.. :))
  • Pai nu era mai bine ca tot Media Factory sa faca si "Vine cheful!" (nu cred ca i-ar fi dat titlul asta oribil) si nu Constantin? Si mie mi-a placut cum au refacut Masterchef dupa plecarea celor 3 chefi la Antena 1. Nu stiu cati ar fi avut curajul sa preia showul dupa plecarea celor 3.
  • Ar fi fost culmea sa dea Masterchef pe mana Constantin!!! Pe langa faptul ca ar fi fost cam unfair sa nu-l faca Mediafactory dupa ce anul trecut i-au scos din necaz pe cei din Pro Tv si le-au facut cel mai bun sezon Masterchef de pana acum. Abia astept noul sezon!
  • In sfarsit o veste buna despre ce se intampla la pro tv :) deja ma gandeam cu groaza la ce va face Constantin Entertainment din emisiunea asta :))
    Media Factory a facut o treaba foarte buna anul trecut cu Masterchef, probele si concurentii au fost foarte misto. Iar juriul a trecut de primul contact cu publicul, sunt foarte simpatici, si sigur vor fi mult mai relaxati. Si probabil din cauza asta etapa preselectiilor nu va avea nevoie de atata circ pentru a tine publicul la TV ca in 2014.

Trimite un comentariu