Skip to main content

Pro TV reacționează la criticile privind concurentul Andrei Grigoriu de la Românii au talent: Am decis să îl eliminăm imediat din emisiune

 
Pro TV reacționează la criticile privind concurentul Andrei Grigoriu de la Românii au talent: Am decis să îl eliminăm imediat din emisiune
Andrei Grigoriu, Romanii au talent 2015

Pro TV a publicat, în urmă cu puțin timp, prima reacție cu privire la cazul concurentului de la Românii au talent, care s-a prezentat ca tăinuitor într-o crimă comisă în 2003.

Publicitate

"Ne cerem scuze pentru această situație și am decis să îl eliminăm imediat din emisiune", se arată în poziția postului publicată pe site-ul oficial al emisiunii, romaniiautalent.protv.ro.

Paginademedia.ro prezintă reacția televiziunii după ce presa a dezvăluit că Andrei Grigoriu i-a mințit pe membrii juriului.

"După difuzarea ediției cu numărul trei “Românii au talent”, PRO TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte și a făcut declarații false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor.

Instanța l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă sub acuzația de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context.

Conform regulilor show-ului, juriul și gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. Prestația a fost evaluată luând în considerare discursul înșelător prezentat de către acesta în momentul său.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune", se arată în poziția oficială a televiziunii Pro TV.

Citește și:

Surpriză la Românii au talent. WowBiz: Un concurent al show-ului, „tăinuitorul”, e de fapt un complice la o crimă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Am vazut ”in direct” acest moment la TV. Am si comentat acest lucu cu un prieten care parea emotionat si am pus pe seama unui anumit cinism, faptul ca nu numai ca nu m-a emotionat, ci mi s-a parut de un prost gust ingrozitor, provocandu-mi o senzatie de profund discomfort.
  • Da, asa e! Filmarile au fost undeva, in toamna. Ar fi trebuit sa verifice toti detinutii care au participat si au primit feed-back pozitiv. Iar acum, fara suparare, dar de ce nu mutam emisiunea intr-un penitenciar?
  • Stiau de asta ca era in arest, si ce a facut in trecut, doar ca a avut un "talent" si l-a adus pentru audienta, acum ca lumea a aflat este alta treaba. Daca nu se alfa niciodata de ce a facut el, il vedeam prin semifinale.
  • Dacă erau corecți și cinstiți, din momentul filmării și pînă săptămâna trecută, când au difuzat showul, aveau timp suficient să verifice trecutul individului, și în general pe indivizii care intră în emisiune.

Trimite un comentariu