Skip to main content

Pro TV reacţionează la criticile privind concurentul Andrei Grigoriu de la Românii au talent: Am decis să îl eliminăm imediat din emisiune

 
Andrei Grigoriu, Romanii au talent 2015
Andrei Grigoriu, Romanii au talent 2015

Pro TV a publicat, în urmă cu puţin timp, prima reacţie cu privire la cazul concurentului de la Românii au talent, care s-a prezentat ca tăinuitor într-o crimă comisă în 2003.

Publicitate

"Ne cerem scuze pentru această situaţie şi am decis să îl eliminăm imediat din emisiune", se arată în poziţia postului publicată pe site-ul oficial al emisiunii, romaniiautalent.protv.ro.

Paginademedia.ro prezintă reacţia televiziunii după ce presa a dezvăluit că Andrei Grigoriu i-a minţit pe membrii juriului.

"După difuzarea ediţiei cu numărul trei “Românii au talent”, PRO TV a aflat că Andrei Grigoriu, concurent în show, a prezentat fapte şi a făcut declaraţii false în cadrul emisiunii, precizând faptul că a fost trimis în închisoare pentru că a tăinuit o crimă comisă de prietenul său, la care el nu a fost martor.

Instanţa l-a condamnat de facto pentru implicarea activă în această crimă sub acuzaţia de complicitate. Regretăm faptul că emisiunea noastră a fost folosită în mod abuziv de concurent în acest context.

Conform regulilor show-ului, juriul şi gazdele emisiunii întâlnesc concurentul pentru prima dată în momentul în care acesta urcă pe scenă. Prestaţia a fost evaluată luând în considerare discursul înşelător prezentat de către acesta în momentul său.

Ne cerem scuze pentru aceasta situatie si am decis sa il eliminam imediat din emisiune", se arată în poziţia oficială a televiziunii Pro TV.

Citeşte şi:

Surpriză la Românii au talent. WowBiz: Un concurent al show-ului, „tăinuitorul”, e de fapt un complice la o crimă

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihai,sighet mihai,sighet
    PRO tv-ule ,crezi ca e singurul infractor care a fost in emisiunile prezentate??Hahaha!!!
  • ani ani
    Am vazut ”in direct” acest moment la TV. Am si comentat acest lucu cu un prieten care parea emotionat si am pus pe seama unui anumit cinism, faptul ca nu numai ca nu m-a emotionat, ci mi s-a parut de un prost gust ingrozitor, provocandu-mi o senzatie de profund discomfort.
  • Andreea Andreea
    Da, asa e! Filmarile au fost undeva, in toamna. Ar fi trebuit sa verifice toti detinutii care au participat si au primit feed-back pozitiv. Iar acum, fara suparare, dar de ce nu mutam emisiunea intr-un penitenciar?
  • Iulian Iulian
    Stiau de asta ca era in arest, si ce a facut in trecut, doar ca a avut un "talent" si l-a adus pentru audienta, acum ca lumea a aflat este alta treaba. Daca nu se alfa niciodata de ce a facut el, il vedeam prin semifinale.
  • geo geo
    Dacă erau corecți și cinstiți, din momentul filmării și pînă săptămâna trecută, când au difuzat showul, aveau timp suficient să verifice trecutul individului, și în general pe indivizii care intră în emisiune.

Trimite un comentariu

sus