Skip to main content

RCS&RDS ar putea numi săptămâna aceasta un nou CEO, în locul lui Alexandru Oprea

 
RCS&RDS ar putea numi săptămâna aceasta un nou CEO, în locul lui Alexandru Oprea
rcs rds

Compania RCS&RDS și-ar putea numi în această săptămână un succesor pentru Alexandru Oprea, CEO-ul care a pus capăt brusc și fără explicații unei perioade de 18 ani în care a condus operatorul de cablu, scrie Ziarul Financiar, în ediția de astăzi.

Publicitate

Numirea ar putea avea loc în cadrul Adunării Generale a Acționarilor, care este programată pentru data de 30 aprilie și pe agenda căreia figurează și revocarea/alegerea/realegerea unor membri ai consiliului de administrație.

Potrivit publicației de business editată de Mediafax Group, pe piață sunt vehiculate doar două nume din echipa actuală de manageri a RCS&RDS atunci când vine vorba de numirea unui succesor pentru poziția de director general. Este vorba de Serghei Bulgac, care lucrează pentru RCS&RDS încă din 2003, și de Valentin Popoviciu, care face parte din echipa RCS&RDS de 17 ani.

Serghei Bulgac ocupă funcția de vicepreședinte pentru operațiuni financiare în cadrul grupului RCS&RDS.

Iar Valentin Popoviciu deține funcția de director de dezvoltare al operatorului de cablu. Acesta din urmă lucrează pentru RCS&RDS din 1998, inițial ca branch manager, și a ajuns în timp unul dintre cei mai importanți manageri din echipa de conducere a companiei lui Zoltan Teszari, mai scrie ZF.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu scriu pentru ca este la stadiul de zvon lansat de siteuri apartinand/apropiate angajatilor intact.
    Asta nu inseamna ca este o stire imposibila, dar o asemenea tranzactie, in care liderul pietei de distributie TV cumpara liderul posturilor TV este foarte complexa si implica o analiza a celor de la Concurenta, analiza care nu cred ca va fi in favoarea aprobarii acestei tranzactii fara impunerea unor masuri speciale.

Trimite un comentariu