Skip to main content

Sezon nou Poftiți pe la noi!, de luna viitoare la Antena 1. Nea Mărin se va implica în cazuri sociale

 
Sezon nou Poftiți pe la noi!, de luna viitoare la Antena 1. Nea Mărin se va implica în cazuri sociale
Nea Marin

Nea Mărin își reia rolul de gazdă al emisiunii Poftiți pe la noi!, show produs de Mona Segall. Cel de-al doilea sezon al reality show-ului Poftiți pe la noi! va debuta la Antena 1 pe data de 11 mai.

Publicitate

Emisiunea prezentată Nea Mărin este programată în grila postului Antena 1 în fiecare zi de luni și marți, începând cu ora 20.30. Noul sezon al programului Poftiți pe la noi se va desfășura sub sloganul „Poftiți și dăruiți!” și va aduce în prim plan cazuri sociale.

Emisiunea vine și cu o schimbare de format. Dacă în primul sezon Nea Mărin salva pensiuni aflate în pragul falimentului, acum se implică în cazuri sociale, alături de patru vedete.

"Gazda emisiunii va poposi la oameni aflați în impas și îi va ajuta, dar nu doar prin intermediul vedetelor, ci al întregii comunități. Cele patru ajutoare pe care Nea Mărin se va baza ediție de ediție vor arăta că pot munci cot la cot cu el și că au la fel de mult spor și când vine vorba de a organiza un eveniment caritabil", se arată într-un comunicat al Antenei 1.

În noul sezon, pe lângă munca din gospodărie, vedetele trebuie să găsească soluții pentru a strânge cât mai multe fonduri.

Cine participă la emisiune

Pe lângă "vechi clienți" alături de care a muncit cot la cot și în trecut, precum Delia, Nicoleta Luciu, Giani Kiriță sau fetele de la Cheeky Girls, nea Mărin va testa în cel de-al doilea sezon al emisiunii rezistența la efort a unor nume noi. Printre ele, matinalii Răzvan și Dani și Speak.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Clar nu te-ai uitat anul trecut la "Poftiti pe la noi", atunci ei mergeau la fiecare pensiune si o ajutau sa faca bani si sa nu dea faliment, anul acesta vor face la fel dar vor ajuta sarmanii.

    Visuri la cheie dupa ce a ajutat lumea au cerut banii pe constructii, o blonda nu avea bani sa plateasca asa ca i-a facut contract La Maruta sa apare si sa faca scandal cu sotul, intelegi?

    ProTV are facaturi, doar ca nu lasa sa se vada.
  • Pe bune? Chestia asta cu "noul format" suna a Visuri la cheie cu vedete :)) Cazuri sociale + implicarea comunitatii
  • mda. sa vedem ce vedete vor vedea. cazurile sociale in acelasi loc cu asistentele impinse de la spate de Nea Marin nu arata prea bine in imaginatia mea, dar poate va da bine pe ecran.

Trimite un comentariu