Skip to main content

Stelian Tănase, invitat diseară la Vorbește liber

 

Stelian TanaseStelian Tănase, șeful TVR, va fi invitat în această seară la emisiunea Vorbește liber, moderată de Sorin Avram. Ieșirea publică a lui Tănase vine după ce, ieri, conducerea televiziunii publice a trimis la Parlament raportul de activitate al TVR.

Dacă raportul va fi discutat în perioada următoare de către parlamentari și ar fi respins, acest lucru ar duce la demiterea președintelui TVR și al consiliului de administrație.

Publicitate

Stelian Tănase a fost numit șef interimar al TVR în decembrie 2013, iar șase luni mai târziu acesta a fost validat ca președinte al instituției.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • @geo

    Eu am si cablu si prind la antena alte programe.

    Vrei cumva sa sa gandim toti la fel (sau toti ca ... tine?)?
  • Vine ca sa ne abureasca, S-a autoinvitat cu o nerusinare fara precedent. Poate ca isi anunta demisia in direct! Ar da dovada de o mininima onoare.
  • Nu se uita nici naiba la emisiunea asta ...care nu spune nimic...mai bine l-ar baga pe Moise Guran pe intervalul de timp acoperit de emisiunea asta care...cred ca apare abia prin coada top 10 al audientelor prime-time. Pe bune, pentru ce platim abonament la TVR, sa vedem pe principalul canal porcarii de emisiuni...la care se uita doar cei care nu au cablu si nu prind la antena alte programe?

Trimite un comentariu