Skip to main content

Tatiana Niculescu Bran și-a dat demisia din funcția de purtator de cuvânt al lui Klaus Iohannis: "Colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o"

 
Tatiana Niculescu Bran și-a dat demisia din funcția de purtator de cuvânt al lui Klaus Iohannis: "Colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o"
TatianaNiculescuBran_radio romania cultural

Tatiana Niculescu Bran și-a dat astăzi demisia din funcția de purtător de cuvânt al lui Klaus Iohannis, potrivit unei declarații publicate pe site-ul oficial al Administrației Prezidențiale, citate de HotNews.ro.

Publicitate

"Decizia mea a fost motivatムde constatarea că zî perioada decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o", a scris Tatiana Niculescu Bran în declarația citată.

Tatiana Niculescu Bran, fostul director BBC World Service București, în prezent scriitoare, a fost numită pe 8 decembrie 2014 în funcția de purtător de cuvânt al președintelui Klaus Iohannis, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Este a doua plecare importantă din echipa președintelui Iohannis, după cea a consilierului pe securitate George Scutaru, acum urmărit penal de DNA într-un dosar de corupție, remarcă HotNews.ro.

Comunicatul oficial:

Purtăƒtorul de cuvânt al Președintelui României, doamna Tatiana Niculescu Bran, a făƒcut marți, 21 aprilie a.c., urmăƒtoarea declarație:

„Azi, 21 aprilie a.c., m-am retras din funcția de purăƒtor de cuvânt, de comun acord cu Președintele României. Decizia mea a fost motivată de constatarea că în perioadă decembrie 2014 - aprilie 2015, colaborarea mea cu presa nu a fost cea pe care aș fi dorit-o.

Voi susține în continuare proiectul de țarムal domnului Președinte Klaus Iohannis, indiferent de raporturile mele profesionale cu Administrația Prezidențială.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • Matale te-ai dus la Cotroceni sa bagi la maţ,deci avand gura ocupata era mai greu cu "comunicarea".Mai sunteti multi "intelectuali" care cand prindeti o sinecura va dati aroganta pe fata de noua poporului ni se face greata?Chiar nu gasim oameni cat de cat educati care sa nu isi bata joc de noi cand prind o functie mai inalta?
  • Vorba unui postac de pe alt site: ca sa fii purtator de cuvant, ar trebui sa ai ce cuvinte sa porti. Ceea ce aici nu este cazul.
    Intrebarea este :de ce nu are ce sa spuna? Simplu: pentru ca nu se intampla nimic la Cotroceni. de ce nu se intampla nimic?
    Ne-a explicat presedintele aseara: el nu trebuie sa aiba o parere despre orice. Iar la anterioara conferinta ne-a insirat toate lucrurile pe care NU trebuie sa le faca. Corect as zice, dar in cazul lui nu are pareri nici cand trebuie si NU face nici ceea ce ar avea voie sa faca. Cred ca este un job caldut din care se gandeste ca tacand si nesuparand pe cineva, are sanse sa iasa la pensie. Cu un asemenea presedinte ar trebui desfiintata functia de purtator de cuvint!:)) Sau redenumita: Traducator al tacerii Presedintelui!:))

Trimite un comentariu