Skip to main content

The Group și-a lansat agenție specializată în Programmatic media. Contract cu Google pentru accesul la platforma companiei americane

 
The Group și-a lansat agenție specializată în Programmatic media. Contract cu Google pentru accesul la platforma companiei americane
zoltan-szigeti

The Group lansează Prometheus, o agenție specializată în Programmatic media și marketing analytics.

Compania susține că "Prometheus este singura agenție din România care deține soluția completă de Programmatic, pe de o parte prin tehnologie și instrumente proprii, pe de altă parte în baza primului contract semnat de Google cu o agenție din România pentru acces la platforma și instrumentele exclusive ale companiei Google", potrivit unui comunicat de presă remis Paginademedia.ro.

Publicitate

"Clienții Media Investment, agenția de media a The Group, vor beneficia în mod direct de expertiza oferită acum de Prometheus”, a declarat Dan Balotescu, managing partner Media Investment.

Agenția Prometheus, condusă de Cecilia Tănăsoiu, are o echipă formată din șapte oameni.

Zoltan Szigeti, președinte The Group: 

“Pentru noi internetul este o altă dimensiune a preocupărilor, interacțiunii, comunicării și existenței, inclusiv comerciale, a oamenilor și brandurilor. Prometheus este răspunsul pentru nevoia de performanță a brandurilor, pentru soluții eficiente de marketing în această “altă dimensiune”. Lansarea unei agenții specializate în Programmatic presupune o investiție substanțială.”

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu