Skip to main content

The Money Channel și-a oprit emisia după ce a rămas fără investitor

 
The Money Channel și-a oprit emisia după ce a rămas fără investitor
Kiss FM Audio

Televiziunea de business The Money Channel, deţinută de societatea Realitatea Media SA, şi-a întrerupt emisia, începînd cu 1 aprilie, din motive tehnice, relatează Mediafax. Licența acestui post urmează să expire peste zece zile, pe 25 aprilie. Pe frecvența Money Channel este difuzat acum un carton pe care scrie "Revizie tehnică".

Publicitate

"Au notificat că întrerup emisia pentru probleme tehnice 90 de zile, începând cu 1 aprilie, dar în condiţiile în care le expiră licenţa în 25 aprilie", a declarat Laura Georgescu, preşedintele CNA, contactată de agenţia Mediafax.

Întreruperea emisiei este în strînsă legătură cu expirarea contractului dintre Realitatea Media și finanțatorul Muhammad Murad.

The Money Channel și-a oprit emisia după ce Casa de producție deținută de Murad a încheiat colaboarea cu Realitatea Media S.A., scrie Evenimentul zilei, în ediția de astăzi.

Contractul de colaborare dintre Realitatea Media și Casa de producție a lui Murad a expirat pe 21 martie.

Printre motivele ce au dus la încetarea colaborarii se numără faptul că Realitatea Media nu a putut garanta prelungirea licenței, dar și că Money Channel nu a avut vizibilitate.

În prezent, pe canalul pe care emitea televiziune de business, în locul programului obișnuit, este textul "revizie tehnică".

Licența postului este deținută de Realitatea Media SA, dar imobilul în care au fost amenajate studiourile și cel care asigura finanțarea era de fapt omul de afaceri Mohammad Murad.

La începutul anului trecut, omul de afaceri Mohammad Murad a solicitat o licența audiovizuală de la CNA pentru un alt post de business, denumit TV Life, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

CONTEXT.  Televiziunea The Money Channel deţine o licenţă audiovizuală de satelit, care a fost autorizată de CNA în 25 aprilie 2006, potrivit site-ului Consiliului.

În aprilie 2013, Money Channel se relansa dub sloganul "Trăiește business!", sub coordonarea directorului general Daniel Apostol, care demisionase dintr-o poziție similară de la Money TV.

Din echipa televiziunii de atunci făceau parte Loredana Popescu, Horia Alexandrescu, Liviu Moldovan și Constantin Rudnitchi.

Televiziunea opera pe o licență deținută de Realitatea Media S.A., deținută de Cozmin Gușă, directorul editorial de la Realitatea TV, dar cu finanțarea omului de afaceri Muhammad Murad, care a pus la dispoziție și studiourile.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu