Skip to main content

Turneul de tenis BRD Năstase-Ţiriac Trophy, în direct la Digi Sport. Programul transmisiunilor live

 
Turneul de tenis BRD -mediafax-foto-andreea-alexandru
Turneul de tenis BRD -mediafax-foto-andreea-alexandru

Mediafax Foto/ Andreea Alexandru
Mediafax Foto/ Andreea Alexandru

Publicitate

BRD Năstase-Ţiriac Trophy, Turneul de tenis de la Bucureşti care împlineşte 20 de ani de când se organizează în România, va fi transmis în direct şi în exclusivitate pe canalele Digi Sport.

Televiziunea de sport a grupului RCS&RDS este partener media al evenimentului şi va difuza toate meciurile din cadrul competiţiei care se desfăşoară în perioada 18 - 26 aprilie.

Gilles Simon (locul 14 ATP), Ivo Karlovic, Guillermo Garcia-Lopez, Marcos Baghdatis, Sam Querrey, Lukas Rosol şi Gael Monfils şi-au anunţat deja prezenţa la Turneul BRD Năstase-Ţiriac Trophy.

Principalul favorit al turneului este jucătorul francez Gilles Simon (numarul 13 ATP), triplu campion la Bucureşti în 2007, 2008 şi 2012. El este secondat de Gael Monfils, locul 18 mondial.

Şi tenismenii români sunt aşteptaţi să reconfirme la Turneul de la Arenele BNR.

Horia Tecău, campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu în 2012, 2013 şi 2014, şi Florin Mergea vin la Bucureşti, alături de partenerii lor. Tecău îşi apără titlul câştigat anul trecut alături de Jean-Julien Rojer.

Digi Sport va avea transmisiuni live cu Turneul de tenis începând din 20 aprilie, de la ora 12:00 şi până pe 24 aprilie. În primele două zile de Turneu, pe 18 şi 19 aprilie, au loc meciurile de calificări. Tabloul principal începe pe 20 aprilie, ziua în care vor debuta şi transmisiunile live la Digi Sport.

Programul transmisiunilor live, cunoscute la acest moment:

  • Sâmbătă, 25 aprilie, vor fi transmise semifinalele, de la ora 13:00, după care de la 17:00 este programată, de asemenea în direct, o semfinală de dublu. Tot sâmbătă, 25 aprilie, de la 18:30, va avea loc un meci demonstrativ.
  • Duminica, 26 aprilie, finala de dublu va fi în direct de la ora 11:30, pentru ca de la 13:30 să aibă loc finala turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • BRD Nastase-Tiriac Trophy in direct la Digi Sport | Radio Oldies
    […] Horia Tecău, campionul BRD Năstase Ţiriac Trophy la dublu în 2012, 2013 și 2014, şi Florin Mergea vin la Bucureşti, alături de partenerii lor. Tecău îşi apără titlul câştigat anul trecut alături de Jean-Julien Rojer. Digi Sport va avea transmisiuni live cu Turneul de tenis începând din 20 aprilie, de la ora 12:00 și până pe 24 aprilie. În primele două zile de Turneu, pe 18 și 19 aprilie, au loc meciurile de calificări. Tabloul principal începe pe 20 aprilie, ziua în care vor debuta și transmisiunile live la Digi Sport, scrie PaginadeMedia.ro […]

Trimite un comentariu

sus