Skip to main content

VIDEO. Clipul de campanie al lui Hillary Clinton, interzis minorilor din Rusia. În spot apare un cuplu de gay

 
VIDEO. Clipul de campanie al lui Hillary Clinton, interzis minorilor din Rusia. În spot apare un cuplu de gay
Hillary Clinton

Spotul prin care Hillary Clinton își anunță intrarea în campania pentru alegerile prezidențiale, de anul viitor, din Statele Unite ale Americii, a fost interzis persoanelor sub 18 ani din Rusia, scrie Ozap.com. Motivul? În clip apar doi bărbați care se țin de mînă și își anunță mariajul.

Publicitate

https://www.youtube.com/watch?t=68&v=0uY7gLZDmn4

Pe 12 aprilie, Hillary Clinton și-a declarat, oficial, intrarea în cursa pentru alegerile prezidențiale din SUA, care vor avea loc în 2016. La puțin timp după acest anunț a apărut și primul său spot de campanie. În cele două minute și jumătate, cît durează filmul, candidata democrată prezintă "mozaicul social american": un eșantion din populație, compus din bărbați, femei și copii cu origini variate și cu aspirații multiple.

Spotul se încheie cu anunțul oficial făcut de fostul secretar de Stat în primul mandat al lui Barack Obama.

Printre mai multe portrete creionate în acest spot se află și cel al unui cuplu de homosexuali care își anunță căsătoria. Astfel, Hilary Clinton își exprimă susținerea față de căsătoriile între persoane de același sex.

Dacă această imagine nu a provocat nicio reacție în America, unde mai multe State au legalizat deja acest tip de mariaj, clipul a fost aspru sancționat în Rusia unde a fost interzisă difuzarea la persoanele sub 18 ani.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu