Skip to main content

VIDEO. Dove se joacă cu emoțiile femeilor în campania Choose beautiful. Pe ce usă alegi sa intri: Frumoasă sau Normală?

 
VIDEO. Dove se joacă cu emoțiile femeilor în campania Choose beautiful. Pe ce usă alegi sa intri: Frumoasă sau Normală?
Dove, Choose beautiful

CAMPANIE INEDITĂ. Dove a pornit o campanie de promovare neconvențională, în mai multe orase din lume.

Publicitate

La prima vedere, mecanismul campaniei este unul simplu. Vizitatoarele mall-urilor sau angajații unor clădiri de birouri aveau la dispoziție două uși pentru a intra: pe una scria Beautiful (Frumoasă), iar pe cealaltă Average (Normală). O echipă de filmare observă reacțiile femeilor la vederea celor două însemne și mai ales decizia de a intra pe una dintre cele două uși. Prin acest experiment, Dove vrea să scoată în evidență felul în care femeile își percep propria frumusețe, scrie huffingtonpost.com.

Clipul video a fost filmat în Shanghai, San Francisco, Londra, Sao Paulo și Delhi. Cele mai multe dintre femei au intrat pe ușa înscripționată cu "Average". Unele dintre ele au râs și au intrat rapid pe ușa aleasă, în timp ce altele s-au oprit în fața clădirii și au stat câteva momente să se gândească ce alegere să facă.

https://youtu.be/7DdM-4siaQw

Campania #choosebeautiful nu este primul experiment în care Dove "testează" emoțiile femeilor. Spre exemplu, "Real Beauty" este o campanie mai veche de zece ani. În 2013 spotul "Real Beauty Sketch" prezintă în paralel portretul făcut de un artist după descrierea făcută de o femeie și un al doilea desen după descrierea făcută de un străin cu privire la aceiași persoană, notează i100.independent.co.uk.

https://youtu.be/XpaOjMXyJGk

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu