Skip to main content

A doua gală live Românii au talent, puţin sub săptămâna trecută. Cifrele Pro TV, de câteva ori mai mari decât locurile doi-trei. Câţi români s-au uitat la show-ul de pe Pro TV

 
A doua gală live Românii au talent, puţin sub săptămâna trecută. Cifrele Pro TV, de câteva ori mai mari decât locurile doi-trei. Câţi români s-au uitat la show-ul de pe Pro TV

AUDIENŢE. A doua gală live Românii au talent a avut rezultate de audienţă uşor sub săptămâna trecută. Cifrele au plasat Pro TV pe prima poziţie, la distanţă de locurile următoare: la nivel naţional, Kanal D avea audienţe de patru ori mai mici, iar Antena 1, locul patru, ratinguri de şapte ori sub Românii au talent.

Publicitate

Paginademedia.ro va prezinta audientele celei de-a doua gale live Românii au talent (intervalul 20.30-00.40):

NATIONAL. La nivelul întregii ţări, la Românii au talent s-au uitat, în medie pe minut, 2,7 milioane de români. Ediţie trecută - prima gală în direct - era urmărită de peste 2,8 milioane de telespectatori.

Locul doi la a doua gală live a fost al Kanal D (756.000 de persoane). Au urmat TVR 1 şi, pe patru, Antena 1, cu o medie de 370.000 de români.

Vârf naţional: 3.797.000 de telespectatori, la ora 22.01  (20,6 rating şi o cotă de 39,6%).

URBAN. La oraşe, Românii au talent a avut o audienţe de 1,45 milioane de telespectatori,  cu peste 100.000 mai puţini decât la prima gală. Pe locul doi, după Pro TV, a fost Kanal D (400.000). Antena 1 a avut locul trei la oraşe, cu ratinguri de peste şase ori mai mici decât Românii au talent: 220.000 de telespectatori pe urban.

Vârf urban: 1.989.000 de telespectatori, la 22.46 (19,7 rating  şi 43,8 cotă de piaţă).

COMERCIAL. Pe segmentul 18-49 de ani, Românii au talent a atras 785.000 de telespectatori, faţă de 890.000 la prima gală live. Pe acest target, pe intervalul emisiunii locul doi a fost al Antenei 1, cu o medie de 133.000 de telespectatori. Kanal D, pe trei, avea 128.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani.

Vârf comercial: 1.026.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani, la 22.09 .

Audienţa posturilor TV vineri, 15 mai, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.40), la nivel NAŢIONAL:

NATIONAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 2.700.000 14.6 35.5
2 Kanal D 756.000 4.1 9.9
3 TVR 1 459.000 2.5 6.0
4 Antena 1 370.000 2.0 4.9
5 Antena 3 296.000 1.6 3.9

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 15 mai, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.40), la nivel URBAN:

URBAN Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 1.456.000 14.4 34.8
2 Kanal D 399.000 4.0 9.5
3 Antena 1 221.000 2.2 5.3
4 Antena 3 195.000 1.9 4.7
5 TVR 1 154.000 1.5 3.7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş. **Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV vineri, 15 mai, pe intervalul emisiunii Românii au talent (20.30-00.40), pe publicul COMERCIAL:

COMERCIAL Nr. persoane Rtg% Share%
1 Pro TV 785.000 15.5 43.1
2 Antena 1 133.000 2.6 7.3
3 Kanal D 128.000 2.5 7.0
4 Acasa 55.000 1.1 3.0
5 Prima TV 46.000 0.9 2.6

GALERIE FOTO. Concurenţii celei de-a doua gale live Românii au talent

  • Alexandru Moraru
  • Andra
  • Asociatia Pe Picioroange
  • Bianca Costiug
  • Bogdan Panaite
  • Catalin Cazan
  • Cosmin Cioca
  • Diamond Duo
  • Estera si Rebeca
  • finalisti Romanii au talent
  • George Bonea
  • juriul Romanii au talent
  • Lightwave Theatre
  • Siko si Riko
  • The Beat

Audienţele ediţiilor din acest sezon:

PRIMA EDIŢIE. Cifrele de audienţă ale debutului noului sezon Românii au talent, AICI.

A DOUA EDIŢIE. Românii au talent, audienţe ca la prima ediţie. Cifre de câteva ori mai mari decât locul doi şi vârfuri de peste cinci milioane de români

A TREIA EDIŢIE. Românii au talent, cele mai bune cifre din acest sezon. Antena 1, locul cinci pe naţional cu BD şi Jackie Chan

A PATRA EDIŢIE. Românii au talent, a patra ediţie: peste patru milioane de români, cu 400.000 sub ediţia trecută. Antena 1, cifre de nouă ori mai mici pe interval

A CINCEA EDIŢIE, VINEREA MARE. Romanii au talent, audienţă mai mică în Vinerea Mare: 3,5 milioane de români, cu peste jumătate de milion sub ediţia trecută

A ŞASEA EDIŢIE, DUMINICA PAŞTELUI. Românii au talent ne-a servit de Paşte un show păcătos: imagini repetate cu sâni goi, percuţie la fese şi dansuri lascive. Cu ce audienţe?

A ŞAPTEA EDIŢIE. Românii au talent, cifre cu câteva sute de mii de români peste emisiunea de Paşte. A fost cea mai lungă ediţie din sezon

A OPTA EDIŢIE. Românii au talent, cifrele ediţiei de aseară: audienţe apropiate de ediţia trecută

A NOUA EDIŢIE, ULTIMELE PRESELECŢII. Ultima emisiune cu preselecţiile Românii au talent, puţin peste ediţia trecută

PRIMA GALĂ LIVE. Prima gală Live Românii au talent a avut 2,8 milioane de telespectatori

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Antena 1 se mandreste o saptamana intreaba daca iese macar doua ore in primetime pe primul loc , asa ca las-o mai moale
  • Florin Florin
    si Sunt celebru e alta emisiune la care s-a insistat de catre cei cu putini neuroni ca o duce rau, cand nimeni nu mai scoate audiente asa bune.

    emisiunile live o iau in jos nu doar pentru ca scade consumul de tv, dar si pentru ca emisiunea se lungeste pana dupa miezul noptii. s-a intamplat in fiecare an. cu toate astea tot e audienta cea mai mare. replicile tale raman contradictorii.

    de ce se uita romanii la emisiune si cat de normal e ca un show de talente sa aiba asa audiente nu stiu, dar e clar ca nici tu nu stii. daca orice show de @talente@ ar scoate de la sine audiente asa mari si alte televiziuni ar sari cu oferte. dar e mai mult decat atat. una peste alta, Romanii au talent ramane produsul de televiziune numarul 1 in Romania. ca e bine, ca e rau, asta e alta discutie.
  • Iulian Iulian
    =))))) iti dai seama, 30mil. Se mandreste PROTV un an intreg cu asa audienta
  • Iulian Iulian
    Aia cu audienta dadeam o replica celor care dau vina pe vremea de afara..

    Si este normal sa obtina audienta mare show-ul.. Este unul de "talente", mai ales in preselectii, atunci cand romanii se uita sa rada, si nimic mai mult :))

    Audienta de 2,7mil parca ar fi audienta emisiunii "Sunt celebru, scoate-ma de aici!"
  • Expertul, Expertul,
    Audientele sunt foarte bune! adoua semifinala a obtinut 15,5 rating cu 43,1% share, iar finala difuzata in16 mai, 2014, a obtinut 16,8 rating cu 40,4%share, pe comercial. http://www.paginademedia.ro/2014/05/audiente-cati-romani-s-au-uitat-la-finala-romanii-au-talent-castigata-de-brio-sonores/ Adoua semifinala din sezonul 5, a fost peste finala din sezonul 4, daca ne uitam la market share, pe targetul comercial. Productia din sezonul 5 este la cel mai inalt nivel, iar continutul mult mai curat, fata de precedentele sezoane! Vocea si RGT arata mult mai bine fara Mona.
  • circo circo
    nu este deloc formatul emisiunii. la britain's got talent iti arata concurentii. foarte rar ii arata pe membrii juriului in timpul prestatiilor si aproape deloc pe prezentatori. dar ei au concurenti talentati. la noi, unde talentul nu exista, au trebuit sa compenseze cu giumbuslucurile lui smiley si bartos si pieptul raduleascai.
  • Iulian Iulian
    Totusi, acelea nu sunt talente.. Niciodata sa te invarti, sa dansezi, sa stai pe picioroange nu vor fii talente. Dar in fine.. Pe cel cu pianu l-au dat afara doar ca a vrut Andra sa intre in finala pitica ei, daca tot asa mare era dorinta mai bine o puneau in semifinala 2 sa iasa pe locul 1.

    P.S.: Castigatoarea este pitica, "cartile" deja sunt planificate.
  • pArA pArA
    E normal ca talentele numai sunt egalabile cu cele din primele sezoane , nu se inventeaza talente peste noapte ... sunt convins ca daca selectia se facea la sange , nu faceau de 2-3 semifinale ... dar nah trebuie sa umple spatiul , si de aceea se ia un "produs brut" se slefuieste, se aranjeaza si se pune in semifinala. Oricum toti care ajung acolo au un gram de talent , acum ca unii au mai mult si alti mai putin , sau talentul unuia e mai spectaculos decat al altuia , e si normal , pt ca de aia e un concurs ... si doar 1 trebuie sa castige ...
    Show ca si potential oricum mai duce 5 sezoane ca popicul ... de ex "Dansez pt Tine" a avut vreo 10 sezoane parca , si acolo era mult mai greu de sintetizat un caz social , pt ca in mare parte doar despre asta era vorba acolo , cand venea vorba de selectie ... Acum ca si la "Romanii au Talent" mai apar concurenti cu cazuri sociale , asta e alta mancare de peste , aici nu e vorba neaparat despre asta , in mare parte aici conteaza daca talentul concurentului are potential pt a construi un show si o poveste in jurul lui.

    Acum revenind la semifinala de aseara , mi sa parut mult mai slaba ca cea de saptamana trecuta , doar din prisma concurentiilor , productia fiind la fel de buna ca intodeauna.
  • nelu nelu
    slaba audienta. eu ma asteptam sa fie cel putin 30 de milioane
  • Florin Florin
    @ Iulian : tu te contrazici in doua enunturi consecutive. Zici ca @lumea ar sta in casa daca ar fi interesata de show chiar daca e primavara, dar oricum protv daca vroia audienta trebuia sa il faca iarna, cand lumea sta in casa@. pai atunci inseamna ca audienta acestui show e afectata de vreme. ori una, ori alta.

    in rest, sunt pareri si pareri. eu zic ca sunt cele mai bine puse in scena semifinale. super-talentele vor fi din ce in ce mai putine de la sezon la sezon.

    revenind la audiente, sa ne abtinem sa plangem Romanii au talent in orice fel. emisiunea scoate in continuare emisiune de emisiune audiente asemanatoare audientelor meciurilor echipei nationale. La sfarsitul anului, daca s-ar face un top al celor mai urmarite emisiuni / filme / meciuri de anul asta, s-ar putea sa avem surpriza de a vedea ca primele 10 locuri sunt ocupare de editii ale acestei emisiuni. in conditiile astea, trebuie sa iti lipseasca multi neuroni ca sa plangi audiente pe care le face.
  • gigi gigi
    si pe mine ma enerveaza ca in loc sa vad reprezentatiile de pe scena, regizorul show-ului ne arata de prea multe ori teatralitatea de pe chipurile celor din juliu, dar asta e formatul emisiunii.

    cat despre talente, daca ar fi sa iei sclipiciul, muzica, uralele publiculului amplificate de tot felul de efectele sonore din fundal, textele prezentatorilor, luminile, decorul si tot dinamismul cadrelor si a felului in care este filmat totul, nu ar mai ramane aproape nimic din show. si asta pentru ca nivelul talentelor de la "romanii au talent" este asemanator cu al acelora care canta sau fac diverse reprezentatii artistice prin centrul vechi al capitalei. singurul lucru pe care il au in plus este o poveste de viata spusa in fata camerelor de filmat.
  • Iulian Iulian
    Kanal D a crescut pe National si Urban, dar degeaba daca pe Comercial(de unde vin banii) ramane pe locul 3.

    Si galele Romanii au Talent, sezonul 5 - cel mai naspa sezon, din toate punctele de vedere.

    1. Concurenti cu talent? Sa te invarti cu cercul si sa dansezi - le inveti cu antrenament.
    2. Prea multe camere pe Raduleasca, prea putin pe concurenti
    3. N-a avut magia, sclipirea aia..

    P.s.: Degeaba dau unii vina pe primavara, daca oamenilor le place acest show vinerea ar sta in casa. Si daca ProTv vroia sa fie cu audienta maxima facea show-ul de talente in iarna, atunci cand lumea sta la TV.

Trimite un comentariu

sus