Skip to main content

Au început înscrierile la EFFIE Awards 2015

 
Au început înscrierile la EFFIE Awards 2015
Effie Awards

International Advertising Association România (IAA România) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) au deschis perioada de înscrieri la cea de-a XII-a ediție a Romanian EFFIE Awards.

Înscrierile în competiție se pot face până în data de 18 mai.

Publicitate

Noutățile ediției din acest an

Procesul de înscriere în competiție și categoriile au fost reevaluate și optimizate anul acesta de către Comitetul de Organizare EFFIE.

  • Exclusiv în cazul campaniilor încheiate în anul anterior (2014), agențiile pot prezenta rezultate obținute și în ianuarie 2015 (cifrele trebuie să fie pentru anul 2014), cu condiția să izoleze efectele oricărei alte noi campanii pornite în 2015.
  • O nouă completare adusă anul acesta regulamentului se referă la campaniile înscrise în categoria Good Works EFFIE Non–Profit, în care participanții sunt invitați să completeze valorile de rate card pentru toată media obținută, chiar dacă nu a existat un buget media de promovare.
  • Începând cu această ediție, agențiile și companiile din România care nu au mai prezentat nicio campanie în ultimii cinci ani în cadrul EFFIE primesc o reducere de 50% pentru înregistrarea primului caz.

Mai multe detalii privind procesul de înscriere sunt disponibile pe site-ul competiției, effie.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu