Skip to main content

Au început înscrierile la EFFIE Awards 2015

 
Effie Awards
Effie Awards

International Advertising Association România (IAA România) şi Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) au deschis perioada de înscrieri la cea de-a XII-a ediţie a Romanian EFFIE Awards.

Publicitate

Înscrierile în competiţie se pot face până în data de 18 mai.

Noutăţile ediţiei din acest an

Procesul de înscriere în competiţie şi categoriile au fost reevaluate şi optimizate anul acesta de către Comitetul de Organizare EFFIE.

  • Exclusiv în cazul campaniilor încheiate în anul anterior (2014), agenţiile pot prezenta rezultate obţinute şi în ianuarie 2015 (cifrele trebuie să fie pentru anul 2014), cu condiţia să izoleze efectele oricărei alte noi campanii pornite în 2015.
  • O nouă completare adusă anul acesta regulamentului se referă la campaniile înscrise în categoria Good Works EFFIE Non–Profit, în care participanţii sunt invitaţi să completeze valorile de rate card pentru toată media obţinută, chiar dacă nu a existat un buget media de promovare.
  • Începând cu această ediţie, agenţiile şi companiile din România care nu au mai prezentat nicio campanie în ultimii cinci ani în cadrul EFFIE primesc o reducere de 50% pentru înregistrarea primului caz.

Mai multe detalii privind procesul de înscriere sunt disponibile pe site-ul competiţiei, effie.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus