Skip to main content

Cât oferă Cotnari pentru marca Steaua

 

Foto: Gsp.ro
Foto: Gsp.ro

Publicitate

Președintele Comitetului director al companiei Cotnari, Constantin Deleanu, susține, într-o declarație pentru Gazeta Sporturilor, că va oferi 100.000 de euro Clubului Sportiv al Armatei pentru a putea folosi sigla Stelei.

La cinci luni din momentul în care Steaua a pierdut în instanță "marca Steaua", compania producătoare de vinuri a anunțat că dorește să preia acest brand.

"Săptămâna trecută am auzit o declarație a unui domn de la Steaua, care spunea că această siglă nu valorează nici 5.000de euro. Afirmația acestui domn m-a deranjat atât de mult încât le-am propus celorlalți din Comitetul director să încercăm să preluăm brandul Steaua", a declarat Constantin Deleanu pentru Gazeta Sporturilor (ediția de print).

Întrebat de jurnaliștii de la GSP ce va face Cotnari cu marca Steaua, Deleanu a spus:

"O vom expune într-o sala la Cotnari, la 60 de kilometri de Iași, unde avem și o potgorie de peste 1.700 de hectare de vie. Marca Steaua va fi pusă lângă un tablou cu Ștefan cel Mare, extrem de vechi, de aproape 100 de ani, are o valoare inestimabilă. Marca Steaua va sta și lângă spada lui Ștefan cel Mare. O copie a spadei, fiindcă originalul aparține turcilor și toate negocierile pe care le-am avut cu ei anii trecutți n-au dat rezultate".

CONTEXT. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a anulat, la 3 decembrie 2014, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de gruparea de fotbal deţinută de Gigi Becali, în procesul intentat acestuia de Clubul Sportiv al Armatei.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu