Skip to main content

EXCLUSIV. Producătorul lui Teo pleacă de la Kanal D la Pro TV. Au colaborat aproape 20 de ani. Ce emisiune va produce Andreea Godeanu

 

Andreea Godeanu, producătorul emisiunii Teo Show de la Kanal D va pleca de la postul TV deținut de turcii de la Dogan.

Publicitate

Azi a fost ultima emisiune produsă împreună cu Teo Trandafir, cu care Godeanu a lucrat încă de la începutul anilor 2000. Pentru emisiunea lui Teo, a fost producător opt ani: șase la Pro TV și doi la Kanal D.

Ce va face la Pro TV:

“Mă voi ocupa de o emisiune concurs”, a declarat Andreea Godeanu în exclusivitate pentru Paginademedia.ro. “Deocamdată nu pot da mai multe detalii, voi ști mai multe săptămâna viitoare”, a continuat ea.

Pleacă și Teo?

“Teo rămâne. Ea s-a bucurat foarte mult pentru mine și a înțeles. E vorba de o altă etapă în viața mea”, a spus Andreea Godeanu. “Pot să spun sigur că Teo s-a bucurat foarte tare pentru mine”.

Cine va fi în locul Andreei Godeanu la Kanal D?

Noul producător al emisiunii Teo Show va fi, de săptămâna viitoare Alina Nicolae. Alina Nicolae a mai lucrat la Kanal D. În trecut, a produs, printre altele, emisiunea Răzvan și Dani și matinalul prezentat de Hora Brenciu.

Andreea Godeanu a fost producătorul lui Teo Trandafir în ultimii doi ani, la Kanal D, dar și în perioada 2000-2006, când emisiunea lui Teo era difuzată de Pro TV. Tot la Kanal D a lucrat la emisiunea Draga mea prietenă, timp de doi ani. A lucrat cu Teo și la Romantica, dar și la Prima TV. La începutul anilor 2000, a fost producătorul matinalului realizat la Antena 1 de Teo Trandafir și Mircea Badea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • daca ajunge teo sa plece si de la kanald, cum a plecat si de la alte Posturi, nu prea cred ca se mai oboseste cineva sa o aduca, ca e deja de mult timp o expirata si nu o mai place nimeni. asa mai dispare inca o mizerie. nici nu inteleg de ce kanald a adus-o pe teo in primul rand......
 • Emisiune "concurs". Da, da, aham! Stim noi ce inseamna asta: Niste "vedete" coclite vor fi invitate sa arunce cu bila dintre buci, sau ceva asemanator. Lasa, ca ne-am mai uitat si noi din cand in cand pe la televizor si am observat ce fel de laturi produc "producatoarele" astea de pe centura media. Vaci cu posete.
 • Eu nu inteleg de ce se mai uita cineva la o emisiune cu Teo. Nu cred ca Pro TV acum, cind ei calculeaza foarte exact profitul care-l aduce o emisiune ar da bani pentru Teo.
 • Teo are audiente slabe si f slabe.
  Nici venirea noului "Mirciulica", adica Adi Cristea zis si "Bursucu" nu au ridicat-o prea mult.
 • tot ce e posibil,poate godeanu nu mai facea fata la kanal d ,voi v-ati uitat la ultimele emisiuni ale lui teo....tablodiizate rau...poate noul producator va aduce un suflu nou emisiunii sau din contra va fi mai rau......o sa vedem ce va fi !
 • teo a recunoscut ca atunci cand a plecat la kanal d a cerut parerea lui Adrian sarbu cand a fost arestat teo la wowbiz a spus ca el a readus-o din morti si i-a declarat devotament de ziua lui sarbu teo a scris si pe faceboock nu cred ca cesnavicius = teo e posibil mai ales ca noii sefi cme pro tv au o problema ca tot cei apropiati lui sarbu cred ca Godeanu e in locul lui ana maria va deveni nr 2 dupa
  triebel probabil au adus-o pe Godeanu pentru ca stie mai bine ce sa faca dect Ana Maria Modâlcă iar teo fara sarbu la pro fv nu va fi se stie bine ca s-a spus ca cesnavicius a cerut ca cei care lucreaza cu sarbu au fost pusi sa aleaga esca a fost o exceptie
 • PRO-ul s-ar putea sa nu o aduca pe Teo pentru simplul motiv ca ar trebui sa ii faca vant lu' Maruta , iar aici e un conflict de interese pentru ca Maruta = Andra si pt PRO ar fi o pierdere importanta Andra , deoarece e un ICON important in RO , face audienta , de exemplu daca Andra apare in emisiune la Maruta , o retrogradeaza instant pe Gherle pe locul 2 cu Acces-ul DinRect.
 • Presimt ca isi va lua o mare TEAPA! Cine crede ca la Pro sunt canii cu covrigi in coada sa inseala. Amarnic. Astia au ramas fara oameni dupa plecarile masive si acum acopera golurile. Insa, doar pentru moment.

Trimite un comentariu