Skip to main content

Fosta echipă a Top Gear, discuții în secret cu postul britanic ITV

 

Foto: The Telegraph
Foto: The Telegraph

Publicitate

Jeremy Clarkson, Richard Hammond și James May s-au întâlnit cu un șef al postului britanic ITV, alimentând astfel speculațiile că fosta echipă a Top Gear va avea o emisiune în grila televiziunii comerciale ce concurează BBC, scrie The Telegraph.

La întâlnire a participat și o fostă colegă a lui Clarkson de la BBC, Elaine Bedell, acum director de comedie și divertisment la ITV, potrivit Daily Mirror.

Inițial ITV a spus că nu intenționează să negocieze cu Clarkson după ce a fost exclus de la Top Gear din cauza unei altercații avute cu unul dintre producătorii emisiunii Top Gear.

Postul comercial britanic și-a schimbat poziția după ce coprezentatorii May și Hammond au spus că vor părăsi programul pentru a-l urma pe Clarkson.

Potrivit The Telegraph, fosta echipă Top Gear ia în considerarea semnarea unui parteneriat cu niște servicii de streaming, precum Netflix și Amazon.

CONTEXT. La începutul acestei luni, BBC a ales o nouă echipă de prezentatori pentru show-ul Top Gear, formată din fostul model Jodie Kidd, actorul Philip Glenister şi vedeta de televiziune Guy Martin.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu