Skip to main content

Fosta echipă a Top Gear, discuţii în secret cu postul britanic ITV

 
Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May
Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May

Foto: The Telegraph
Foto: The Telegraph

Publicitate

Jeremy Clarkson, Richard Hammond şi James May s-au întâlnit cu un şef al postului britanic ITV, alimentând astfel speculaţiile că fosta echipă a Top Gear va avea o emisiune în grila televiziunii comerciale ce concurează BBC, scrie The Telegraph.

La întâlnire a participat şi o fostă colegă a lui Clarkson de la BBC, Elaine Bedell, acum director de comedie şi divertisment la ITV, potrivit Daily Mirror.

Iniţial ITV a spus că nu intenţionează să negocieze cu Clarkson după ce a fost exclus de la Top Gear din cauza unei altercaţii avute cu unul dintre producătorii emisiunii Top Gear.

Postul comercial britanic şi-a schimbat poziţia după ce coprezentatorii May şi Hammond au spus că vor părăsi programul pentru a-l urma pe Clarkson.

Potrivit The Telegraph, fosta echipă Top Gear ia în considerarea semnarea unui parteneriat cu nişte servicii de streaming, precum Netflix şi Amazon.

CONTEXT. La începutul acestei luni, BBC a ales o nouă echipă de prezentatori pentru show-ul Top Gear, formată din fostul model Jodie Kidd, actorul Philip Glenister şi vedeta de televiziune Guy Martin.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus