Skip to main content

Noul sezon Poftiți pe la noi debutează astăzi la Antena 1. Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu, primele vedete care participă

 
Noul sezon Poftiți pe la noi debutează astăzi la Antena 1. Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu, primele vedete care participă
Poftiti pe la noi

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Poftiți pe la noi!, cu Nea Mărin în postura de gazdă, debutează astăzi la Antena 1, începând cu ora 20.30.

Publicitate

Show-ul produs de Mona Segall este programat în grila postului Antena 1 în fiecare zi de luni și marți, începând cu ora 20.30. Noul sezon al programului Poftiți pe la noi! se va desfășura sub sloganul „Poftiți și dăruiți!” și va aduce în prim plan cazuri sociale.

Emisiunea vine și cu o schimbare de format. Dacă în primul sezon Nea Mărin salva pensiuni aflate în pragul falimentului, acum se implică în cazuri sociale, alături de patru vedete.

Nicoleta Luciu, Oana Roman, Pepe și Liviu Vârciu sunt primele patru vedete care participă la Poftiți pe la noi!.

Ce se va întâmpla în ediția de astăzi?

"Aflat la Urlați, acolo unde un preot cu suflet mare are grijă zilnic de 30 de copii nevoiași, nea Mărin merge să vadă cu ochii lui cum arată 'acasă' pentru două dintre fetițele care vin zilnic la așezământul înființat de părintele Manuel. (...) Nicoleta și Oana gătesc pentru copii, se joacă și îi ajută la lecții, iar Liviu și Pepe găsesc o sumedenie de lucruri care trebuie puse la punct în gospodărie: curăța grajduri, taie pomii, sapă în jurul lor și repară un gard", potrivit unui comunicat de presă al Antenei 1.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

  • eu am zis de la inceput ca nu se leaga ceva. e cel mai kitchos concept de care am auzit : Nea Marin + vedete + caz social. parca vedem maine ca prinde. :))
  • Au murit ”vedetele” în țara asta.
    Iar ideea nu este nouă.
    Showuri cu temă socială am văzut destul de curând, la Pro Tv.
    Deci unde este noutatea?
  • Am ajuns sa ne laudam ca ajutam si ca facem si dregem la toate televiziunile pentru a face audienta .Nu zic ca nu este bine ,ar fi bine sa facem si fara atata tamtam . LE DORESC AUDIENTA ZERO.

Trimite un comentariu