Skip to main content

(P) GALERIE FOTO. Infopress Group, 25 de ani de istorie pe piaţa tipografică din România

 
Albert Andras, Vice Presedinte Infopress
Albert Andras, Vice Presedinte Infopress

(P) GALERIE FOTO. Sub deviza “De 25 de ani dam putere cuvintelor!”, Infopress Group, punct de referinta pe piata tipografica din Romania, a aniversat joi, 7 mai 2015, 25 de ani de la infiintare printr-un eveniment al portilor deschise la Odorheiu Secuiesc.

Publicitate

Programul aniversar a inclus un simpozion pe tema Tiparul in Secolul 21 cu participarea unor importanti vectori ai pietei tipografice din Romania si Germania (Kristin Kain, Dorin Pitigoi, Kai-Uwe Gross si Mirela Marica), continuand cu vizitarea tipografiei si incheindu-se cu un Concert de Jazz, sustinut de Harry Tavitian, in Sala Szent István a primariei din Odorheiu Secuiesc.

Infopress Group a fost infiintata in anul 1990, avand ca principal obiect de activitate tiparirea ziarului local din Odorheiu Secuiesc, devenind in anii ce au urmat o tipografie moderna, specializata pe tiparul revistelor si publicatiilor comerciale de mare tiraj.

„Compania ajunge pe primul loc in topul tipografiilor din Romania, avand la nivel de 2014 o cifra de afaceri de 27,6 Mil. Euro si un estimat de 32 Mil. de Euro pentru 2015. Punctele forte si valorile principale ale Infopress Group sunt clientii internationali, compania exportand in acest moment catre 14 tari, capacitatea mare si flexibila de tipar datorata celor opt echipamente performante de productie, focus special pe atentia oferita clientilor si o echipa de management excelenta.”, a declarat Miguel Peralta, Presedinte Infopress Group si Operating Partner al GED Capital.

Actiunile societatii Infopress Group apartin 100% GED Capital, un fond de investitii privat care activeaza in Europa Centrala si de Est si Peninsula Iberica. Fondul de investitii GED Capital are in portofoliu si companii ca: Happy Tour, Diamedix, Total Energy Business, Cellulem Block, Group Millennium etc.

„In utimii 25 de ani s-au schimbat investitori, mediul si caracteristicile afacerii, obisnuinte de consum si tehnologii, un sigur lucru a ramas insa neschimbat - Infopress Group este si va ramane cea mai mare tipografie din Romania. Acest lucru este datorat clientilor, furnizorilor, investitorilor si echipei. Viitorul Infopress Group este prezenta sa pe pietele globale europene si locale, actionand ca o companie internationala.”, a declarat András Albert, Vice Presedinte Infopress Group.

In 2015, dupa o istorie lunga, marcata de schimbari si investitii importante, Infopress Group intra intr-o perioada de valorificare a resurselor si ramane lider al pietei tipografice, punand accentul pe o dezvoltare organica a companiei. Astazi, 65% din cifra sa de afaceri este generata de clienti multinationali, mari editori si retaileri, destinatiile saptamanale si lunare fiind catre tari ca: Austria, Belgia, Danemarca, Franta, Germania, Ungaria, Italia, Moldova, Olanda, Polonia, Slovenia, Slovacia si Spania.

Cu peste 350 de angajati, compania Infopress Group este unul dintre cei mai importanti angajatori din Odorheiu Secuiesc, bucurandu-se astfel de suportul si empatia comunitatii locale, la evenimentul din data de 7 mai fiind prezenti Csaba Borboly, presedintele Consiliului Judetean Harghita, Levente Bunta, primarul orasului, cat si Barna Tánczos, senator al judetului Harghita.

GALERIE FOTO

 • Albert Andras, Vice Presedinte Infopress Group si Management GED Capital
 • Albert Andras, Vice Presedinte Infopress
 • GED Capital & Infopress Group Team
 • IPG 25 ani
 • LOGO Aniversar
 • Miguel Peralta, Operational Partener GED Capital
 • Miguel Peralta, Operational Partner GED Capital
 • vizita tipografie 2
 • vizita tipografie 3
 • vizita tipografie
 • Workshop - Tiparul in Secolul 21
Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus