Skip to main content

PARTENERIAT. Autorii unor producţii şi campanii online spectaculoase vin la Bucureşti, la ICEEfest

 
ICEEfest 21 mai
ICEEfest 21 mai

PARTENERIAT. Cei care lucrează în domeniul creativităţii si continului online, fie că vorbim de agenţii de publicitate sau creatori de continut pentru branduri vor găsi la ICEEfest 2015 evenimente de maxim interes pentru ei.

Publicitate

Unul dintre speakerii de top este Geoffrey Hantson, autorul campaniei TNT nominalizate de YouTube acum cateva zile in topul celor mai importante campanii video din ultimii 10 ani.

Tot in prima zi a festivalului vor vorbi Anthony Baker de la agenţia de advertising R/GA, Dan Machen şi Felix Morgan de la agenţia de marketing HeyHuman dar şi Yonathan Dominitz, fondatorul Mindscapes, o companie de training în domeniul creativităţii şi inovaţiei.

Anthony Baker este unul dintre cei implicaţi în proiectul care a ”mutat” căutările online de pe ecranul laptopului sau smartphoneului pe străzile Londrei. Spre finalul lui 2013, Anthony Baker şi R/GA, agenţia de advertising în cadrul căreia este director de tehnologie, colaborau cu Google şi lansau Google Outside, un proiect care să reamintească oamenilor cât de uimitor este cel mai mare motor de căutare din lume.

Dan Machen şi Felix Morgan vin din partea agenţiei HeyHuman care, în urmă cu câteva luni, a realizat un studiu fascinant, alături de cercetătorii danezi de la Universitatea din Copenhaga. Ei au stabilit că folosirea telefonului în timpul privitului la TV are un efect negativ asupra creierului, similar drogurilor, deoarece creierul ”învaţă” astfel să fie dezorganizat, i se modifică conexiunile, iar acest lucru poate avea consecinţe negative asupra IQ-ului. Dincolo de studiile legate de comportamentul consumatorilor, HeyHuman este si in spatele unor campanii memorabile ale Sony, Unilever sau Tassimo.

Tot în prima zi a festivalului are loc sesiunea ”Extreme innovation”. În cadrul acesteia vor vorbi James Britton şi Cameron Temple, de la agenţia Stinkdigital, una dintre cele mai premiate din lume. Chiar Google se numara printre clientii agentiei care a realizat spectaculosul proiect “Inside Abbey Road”

Polle de Maagt, un alt speaker cunoscut care vine la ICEEfest, este omul din spatele uneia dintre cele mai reuşite şi premiate campanii pentru o companie aeriană.

În 2010, la doar două luni după tragedia aviatică în care îşi pierdea viaţa preşedintele Poloniei, de Maagt şi agenţia Boondoggle încercau să redea oamenilor încrederea în companiile aeriene şi să le facă o surpriză pasagerilor care aşteptau să se îmbarce în cursele KLM. Campania, care a pornit de la o întrebare simplă (“Este fericirea virală?”), a primit Leul de bronz la festivalul de publicitate de la Cannes şi aurul şi argintul la Spinawards.

De asemenea, în cea de-a doua zi a festivalului (vineri, 12 iunie), are loc sesiunea ”Trends in technology & Innovative marketing”, la care vor vorbi Jonathan Kelly şi Nick Shadbolt de la Candyspace, Laurence Hebberd de la LinkHumans – specializat in campanii pe LinkedIn - Rogier Croes de la MEC Global, Andre Alpar de la ZenithOptimedia şi Allison Adams de la FleishmanHillard.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Masina oficiala este Toyota Hybrid.

Bilete pentru festivalul si agenda completa se gasesc pe site-ul oficial, www.ICEEfest.com.

Un numar limitat de biletele, valabile doar pentru “The Viral Nights of ICEEfest”, se pot cumpara si de pe site-ul IaBilet.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus