Skip to main content

PARTENERIAT. Militarul american care a inspirat filmul Căpitanul Philips, cu Tom Hanks, la Bucureşti. Carieră militară cu sute de misiuni. Ofertă specială pentru conferinţa American Heroes

 
Moore-Scott
Moore-Scott

PARTENERIAT. Are peste 2.000 de misiuni la activ, sute de acţiuni în care a fost lider de echipă, în conflicte precum războiul din Golf sau operaţiunile din Afganistan. A inspirat filmul Căpitanul Philips, cu Tom Hanks. Scott Moore, un militar american cu o carieră de excepţie vine la Bucureşti, la conferinţa American Heroes - A Leadership Lesson.

Publicitate

Paginademedia.ro trece în revistă cariera militară a lui Scott Moore, unul din speakerii conferinţei.

Înainte de cariera lui Scott Moore, câteva detalii despre conferinţă:

Vorbitori vor fi Scott Moore şi Robert O'Neill, de asemenea un militar de carieră, Navy Seal, cu sute de acţiuni la activ.

Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preţ special pentru biletele la conferinţă, dar şi câte un afiş cu autografele celor doi militari de excepţie, unii dintre cei mai decoraţi veterani din SUA.

Pentru a beneficia de pachetul special, postaţi un comentariu la acest articol sau trimiteţi un mail la [email protected].

Conferinţa AMERICAN HEROES, A Leadership Lesson, va avea loc în 28 mai, 2015, la Willbrook Platinum Business and Convention Center, Mahogany Court, de la ora 18:00.

Scott Moore, militarul care are la activ 2000 de misiuni

Contraamiralul Scott Moore este unul dintre cei mai legendari, dar în acelaşi timp necunoscuţi, eroi ai timpurilor noastre. În calitatea sa de comandant al Naval Special Warfare Development Group (DEVGRU), a condus elita forţelor militare americane pe parcursul celor mai periculoase momente din istoria recentă. De-a lungul celor 30 de ani de serviciu militar, Moore a condus peste 2000 de misiuni şi a văzut din prima linie a frontului ceea ce mulţi comandanţi doar citesc în rapoarte. El a luat parte la operaţiuni pe întreg globul, iar experienţa sa este foarte variată, de la conducerea grupurilor mici, până la planificarea tactică la scară largă.

Moore a comandat la fiecare nivel, şi, de la operaţiunile din Afghanistan, până la informările din Biroul Oval, el este omul în care liderii Statelor Unite al Americii au încredere când a da greş nu este o opţiune.

Realizări incredibile. Moore a comandat forţele de intervenţie SEAL în momente marcante ale istoriei recente, în operaţiuni precum Desert Storm, Just Cause, în Panama, Bosnia, Mogadishu, 9/11 şi Haiti. A fost comandantul unei echipe Joint Special Operations Task Force care a întreprins peste 2000 de misiuni de risc maxim împotriva liderilor inamicilor. De asemenea, a dirijat mai multe operaţiuni critice de salvare de ostatici, atât în Afganistan, cât şi în largul coastelor somaleze.

Incredibila operaţiune de salvare din Somalia a fost inspiraţia atât pentru cartea Căpitanului Richard Phillips intitulată A Captain's Duty: Somali Pirates, Navy SEALs, and Dangerous Days at Sea, cât şi pentru filmul Captain Phillips, apărut în anul 2013.

După comanda DEVGRU, Moore a deţinut poziţii de conducere tot mai complexe. A fost directorul departamentului de contraterorism din cadrul National Security Council şi director adjunct pentru operaţiuni speciale la Pentagon. Acolo a fost direct subordonat Amiralului Mike Mullen, care a devenit apoi preşedinte al Şefilor de Stat Major (Joint Chiefs of Staff), iar Moore i-a fost consultantul principal pe probleme de contraterorism.

Timp de un an, Moore a deţinut poziţia de comandant adjunct al Reprezentanţei Apărării Americane în Pakistan (Office of Defense Representative to Pakistan), şi unde a fost unul dintre ofiţerii superiori care au menţinut contactul direct cu armata pakistaneză. Şi-a folosit experienţa nepreţuită în leadership strategic, gestionând situaţii schimbătoare şi aliaţi care nu aveau întotdeauna aceleaşi priorităţi ca şi Statele Unite. Cel mai recent, Moore a ocupat postul de comandant adjunct al DEVGRU, unde s-a ocupat de recrutarea, antrenarea, echiparea şi trimiterea în luptă a elitei militare americane.

Scott Moore ca speaker

Moore oferă audienţei ocazia unică în viaţă de a privi în mintea omului care, datorită competenţelor operaţionale ieşite din comun şi experienţei sale nepreţuite în leadership, este unul dintre puţinii care ştiu cu adevărat ce înseamnă să pui bazele şi să conduci cele mai performante echipe din lume.

Având experienţă în leadership operaţional şi strategic, Moore înţelege provocările aparte cu care se confruntă liderii în încercarea de a reconcilia diferenţele dintre oamenii care lucrează în birouri şi cei care merg pe teren, dintre ritmul tot mai alert şi dimensiunile tot mai mari ale operaţiunilor întreprinse.

Expert în probleme de securitate naţională, Moore abordează aspectele geopolitice ce influenţează lumea în care trăim, deciziile pe care şi le-a asumat pe câmpul de luptă şi transpune expertiza sa în leadership în situaţii în care o decizie rapidă poate însemna diferenţa dintre viaţă şi moarte, într-un context plin de adrenalină şi suspans, care ţine audienţa cu sufletul la gură.

În timpul său liber, Scott Moore escaladează cei mai înalţi munţi şi cele mai periculoase piscuri, de la Everest, la Mont Blanc, Muntele McKinley şi Anzii. În prezent, colaborează cu una dintre fundaţiile Navy SEAL şi oferă consultanţă pe probleme strategice.

OFERTĂ SPECIALĂ. Pachet special pentru cititorii Paginademedia.ro la una dintre cele mai aşteptate conferinţe ale anului: American Heroes, A Leadership Lesson. Cititorii Paginademedia.ro vor primi un preţ special pentru biletele la conferinţă, dar şi câte un afiş cu autografele celor doi militari de excepţie, unii dintre cei mai decoraţi veterani din SUA.

Preţul special pentru cititori este limitat: 50 de locuri, iar preţul este de 125 de euro, cu 15% sub tariful normal. În pachet intră participarea la conferinţă şi, garantat, afişul cu autografele lui Robert O’Neill şi Scott Moore.

Pentru a beneficia de pachetul special, postaţi un comentariu la acest articol sau trimiteţi un mail la [email protected]

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus