Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: „Ce cazuri au ratat polițiștii care spionau pentru Nichita"

 

Adevarul-04-05-2015Cazul primarului Iaşiului, Gheorghe Nichita, reţinut vineri de procurorii DNA, fiind suspectat de abuz în serviciu, este unul dintre principalele subiecte abordate de presa de astăzi.

Publicitate

Ziarul Adevărul titrează pe prima pagină "Ce cazuri au ratat polițiștii care spionau pentru Nichita". Cotidianul scrie un amplu material despre cum primarul Gheorghe Nichita se folosea de Poliția Locală "pentru a-și vâna iubita".

„Plătiți din banii orașului pentru a păzi diferite obiective, reprezentanții Poliției Locale Iași au funcționat, în ultimii ani, mai degrabă ca niște gărzi de corp ale primarului Gheorghe Nichita", notează Adevărul în debutul articolului de pe prima pagină.

Același subiect este tratat și de Puterea, ziar care își deschide ediția de astăzi cu titlul „Nichita, mafiot din gelozie".

„Pe bani publici, primarul pesedist al Iașului folosea poliția locală și un clan de interlopi ca să-și spioneze și intimideze iubita", scrie cotidianul Puterea.

Evenimentul zilei îl are pe prima pagină pe Victor Ponta care spune, într-un interviu acordat lui Dan Andronic, că "procurorii DNA blochează, prin anchete, fondurile europene" și că "reducerea TVA la alimente nu va fi un eșec".

Pe prima pagină a Evenimentului zilei apare și subiectul primarului Nichita, dar ca subiect secundar. "90.000 de lei l-ar fi costat pe Nichita detectivii particulari, dar a folosit angajații primăriei", titrează ziarul deținut de Dan Andronic.

Ziarul România liberă se întreabă "Cât va mai rămâne Nichita primarul Iașiului". Dar articolul cu care România liberă își deschide ediția de astăzi este un interviu cu eurodeputata Monica Macovei, care spune „Voi face tot ce îmi stă în putință să nu se ridice MCV".

Ziarele tabloide ocolesc subiectele politice. Libertatea scrie despre relația amoroasă a Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner, în timp ce Click! relatează despre scandalul dintre Pepe și Oana Zăvoranu.

Rubrica Presa de Azi este realizată cu susținerea companiei de monitorizare Media Image.

GALERIE FOTO. În continuare, primele pagini ale ziarelor de astăzi

  • Adevarul-04-05-2015
  • Click-04-05-2015
  • EvenimentulZilei-04-05-2015
  • GazetaSporturilor-04-05-2015
  • JurnalulNational-04-05-2015
  • Libertatea-04-05-2015
  • National-04-05-2015
  • RomaniaLibera-04-05-2015
  • ZiarulFinanciar-04-05-2015
  • Puterea-04-05-2015

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu