Skip to main content

Returul Bayern Munchen-FC Barcelona, transmis în direct de TVR 1, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1

 
FC Barcelona şi Byern Munchen
FC Barcelona şi Byern Munchen

Manşa retur a semifinalei Ligii Campionilor dintre FC Barcelona şi Byern Munchen va fi transmisă în directă, în această seară, de TVR 1, Digi Sport 1 şi Dolce Sport 1, începând cu ora 21.45.

Publicitate

La televiziunea publică, semifinala UEFA Champions League este comentată de Emil Hossu-Longin şi Marian Olaianos şi este precedată, de Studio UEFA Champions League, emisiune moderată de Cristian Mândru.

ISTORIC. Conform statisticii şi istoricului celor două echipe în cupele europene, Barcelona are şanse de calificare de 93,7%. Bayern Munchen n-a reuşit niciodată să se califice după ce a pierdut prima manşă la minim 3 goluri diferenţă. Bayern Munchen a avut posesie superioară în primul meci, 52%, performanţă reuşită doar de o singură echipă în ultimii 9 ani contra Barcelonei, pe Camp Nou, şi aceea este Werder Bremen.

În urmă cu 2 ani, în semifinale, Bayern Munchen a câştigat cu 4-0 pe teren propriu în semifinala cu Barcelona, iar în retur s-a impus cu 3-0.
În cele două partide jucate la Munchen în faza eliminatorie a UEFA Champions League din 2015, Bayern Munchen a reuşit victorii categorice: 7-0 cu Şahtior şi 6-1 cu Porto. Bayern, cu 30 de goluri marcate, şi Barcelona, cu 26, sunt cele mai productive echipe din acest sezon în UEFA Champions League.

Partida retur dintre Real Madrid şi Juventus se desfăşoară pe 13 mai. Finala UEFA Champions League 2015 va avea loc pe Olympiastadion din Berlin, pe 6 iunie.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus