Skip to main content

VIDEO. Divele media şi Playboy. Mihaela Rădulescu a fost aproape să pozeze în revistă: “ajunsesem la un acord de principiu pe o sumă uriaşă”. Cum a refuzat Andreea Marin să apară înainte să i se propună

 
Boerescu 2
Boerescu 2

POVEŞTILE PLAYBOY. Care au fost “rateurile”? Ce vedete nu s-au lăsat fotografiate pentru Playboy. Dan – Silviu Boerescu, fost director editorial al publicaţiei, a trecut în revistă câteva nume în interviul video acordat în exclusivitate Paginademedia.ro.

Publicitate

Cu Mihaela Rădulescu a fost la un pas să semneze. “Ar fi fost cea mai scumpă apariţie”. Suma ar fi fost în jurul valorii de 50.000 de euro. Cealaltă divă a vremii, Andreea Marin, a refuzat înainte să in se propună: “nu a avea voie prin contract”. Tania Budi a fost în cărţi pentru primul număr, fără succes, iar câţiva ani mai târziu un eveniment nefericit din familia ei a împiedicat-o să pozeze. Boerescu ar fi vrut şi o copertă mamă şi fiică: Anastasia şi Ileana Lazariuc. În cazul mamei, “partenerul ei de atunci s-a opus.” A acceptat doar fiica.

De ce a refuzat Mihaela Rădulescu, dar şi alte detalii, în continuare:

Dan - Silviu Boerescu, despre Andreea Marin:

  • “La câteva luni după ce lansasem Playboy, ne-am întâlnit la un eveniment monden cu Andreea Marin. Andreea a venit la mine şi mi-a spus “ştiu că la un moment dat o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată.
  • "Cu Andreea Marin nu se putea prin contract. Avea un contract în care i se spunea că nu are voie să apară în acest gen de reviste. Mi se pare că era menţionat Playboy, mi se pare că i s-a adăugat o anexă după aia. Nu aveai cum să lucrezi cu asemenea fete."

Despre Mihaela Rădulescu:

Ajunsăsem la un acord de principiu, pe o sumă uriaşă uriaşă, o spun în carte.

În ordin de mărime, cât de mult?
Foarte mult, mai mult decât Andreea Antonescu.

Spre 40-50 de mii de euro?
Să zicem. Eram aproape înţeleşi, mai trebuia să lucrăm un pic la concept, dar în ultima clipă ea s-a sucit un pic şi a vrut un fel de poliţă de asigurare simbolică: Să-i trimit eu un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în Playboy, pentru orice eventualitate.

Ea nu era probabil hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani, să spun “uite mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy”. Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis nu: “semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu”. Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul.

Îmi făcusem calculul împreună cu publisherii şi eram pe plus la numărul acela, ţinând cont la câtă reclamă am fi avut, de ce tiraj am fi reuşit să punem pe piaţă şi aşa mai departe.

Tania Budi:

  • A fost una din discuţiile pentru primul număr şi ea avea un prieten străin. Ne-am întâlnit şi cu el. Nu prea a ieşit. Am văzut eu că o scaldă. Am vrut să o facem copertă pentru numărul de 10 ani şi după prima zi de pictorial, s-a întâmplat o nenorocire în familia ei şi a trebuit să anulăm totul. Deci, după 10 ani am încercat din nou şi am ratat-o.

Poveştile pe larg vor fi publicate în volumul “Confesiunile unui bucătar pervers. De la sânii Nicoletei Luciu la clătitele cu şorici”, pe care Dan - Silviu Boerescu o va lansa la târgul de carte Bookfest.

Interviul cu Dan - Silviu Boerescu a fost filmat în studioul Mindopoly. Transcrierea a fost realizată de Mihai Ivaşcu.

VIDEO. Mihaela Rădulescu, la un pas să apară în Playboy

VIDEO. Cum a refuzat Andreea Marin să apară în Playboy. Nu avea voie prin contract

Transcrierea integrală a fragmentului:

Petrişor Obae: Care sunt cele mai mari ratări ale tale?
Dan - Silviu Boerescu. Bineînţeles, Mihaela Rădulescu cu care ajunsăsem la un acord de principiu, pe o sumă uriaşă, o spun în carte.

În ordin de mărime, cât de mult?
Foarte mult, mai mult decât Andreea Antonescu.

Spre 40-50 de mii de euro?
Să zicem. O să citiţi în carte cu detalii şi eram aproape înţeleşi, mai trebuia să lucrăm un pic la concept, dar în ultima clipă ea s-a sucit un pic şi a vrut un fel de poliţă de asigurare simbolică.

În ce consta această poliţa de asigurare?
Să-i trimit eu un email sau un fax oficial în care să-i propun suma respectivă pentru un pictorial în Playboy, pentru orice eventualitate. E simplu, semnăm şi după aia ai contractul. “Nu, nu, trimite-mi un mail”. Ea nu era probabil hotărâtă să apară şi zicea măcar să am, să pot arăta peste ani să spun “uite mie mi s-a oferit cea mai mare sumă din istoria Playboy”. Eu cu asta nu puteam să fiu de acord. Şi am zis nu: “semnăm contractul şi apoi facem orice campanie de PR vrei tu” Şi Mihaela trăieşte din PR, clorofila ei e PR-ul.

Deci, ea ar fi fost cea mai scumpă apariţie în Playboy?
Da, şi îmi făcusem calculele. Nu m-am aruncat niciodată cu capul înainte, îmi făcusem calculul împreună cu publisherii şi eram pe plus la numărul acela, ţinând cont la câtă reclamă am fi avut, de ce tiraj am fi reuşit să punem pe piaţă şi aşa mai departe.

Probabil ea nu a fost întrutotul hotărâtă, asta e părerea mea. Ne-am întâlnit după aia peste ani, niciodată nu am reuşit să cădem de acord asupra înţelesului acestei întâmplări şi a vrut această “poliţa de asigurare”.

Ai avut multe întâlniri cu ea?
Nu, nu pentru asta. Ne-am întâlnit de foarte multe ori, dar pentru asta nu. pentru asta o dată de două ori

Un alt rateu?
Nu aş putea spune un alt rateu comparabil cu Mihaela Rădulescu că ţi-am spus de Andreea Marin nu se putea prin contract. Avea un contract în care i se spunea că nu are voie să apară în acest gen de reviste. Mi se pare că era menţionat Playboy, mi se pare că i s-a adăugat o anexă după aia. Nu aveai cum să lucrezi cu asemenea fete.

Un alt rateu, să zicem pe jumătate. Voiam să am aşa o premieră. Îmi umblau tot felul de idei ciudate în minte. Am vrut să am un pictorial cu o mamă şi o fiică şi până la urmă am avut numai fiica.

Cine?
Ileana Lazariuc. Am avut numai fiica, finalmente, deşi eu cred că şi mama făcea faţa cu brio rigorilor unui pictorial Playboy.

Ea de ce a refuzat?
Să zicem că a fost un context personal în cazul mamei. Partenerul ei de atunci s-a opus. Am mai avut o problemă. Hai să o spun şi pe asta. Cu Tania Budi.

Mie Tania întodeauna mi-a plăcut, îmi place şi acum, mi se pare o femei absolut senzaţională. A fost una din discuţiile pentru primul număr şi ea avea un prieten străin. Ne-am întâlnit şi cu el. Nu prea a ieşit. Am văzut eu că o scaldă şi n-am....Am vrut să o facem copertă pentru numărul de 10 ani şi după prima zi de pictorial, s-a întâmplat o nenorocire în familia ei şi a trebuit să anulăm totul. Deci, după 10 ani am încercat din nou şi am ratat-o.

(…)

La câteva luni după ce lansasem Playboy, ne-am întâlnit la un eveniment monden cu Andreea Marin. Ne cunoşteam aşa vag din TVR, aveam şi eu antecedentele mele în TVR, la cultural. Şi Andreea a venit la mine şi mi-a spus “ştiu că la un moment dat o să vii să îmi propui, nu se poate, dacă vrei poţi să vii să îţi arăt contractul meu cu domnul Lazarov, eu fac emisiuni pentru toată familia, nu am voie să apar în asta, deci mai bine să nu ne pierdem timpul discutând despre asta vreodată.

Şi tu chiar aveai în plan să o ataci pentru Playboy?
Păi hai să ne gândim, care erau atunci şi acum femeile celebre din România. Acestea erau: Esca, Rădulescu, Andreea Marin.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus