Skip to main content

Prezentatorul ICEEfest, actorul britanic Jeff Leach, este nepotul lui Ion Caramitru! Din Romania el va pleca direct in SUA, unde va avea spectacole de stand-up comedy alaturi de Louis CK şi Chris Rock.

 
iceefest jeff leach 2
iceefest jeff leach 2

iceefest jeff leach 2
Foto: Sarah Monrose @ Glow Photography

Publicitate

PARTENERIAT. Actorul si comediantul britanic Jeff Leach prezintă ICEEfest 2015 şi va oferi participanţilor o atmosfera plina de umor şi show-uri de stand-up comedy. Care sunt primele trei lucruri care îi vin în minte când se gândeşte la România?

Actorul, scriitorul şi comedianul britanic Jeff Leach este animatorul ICEEfest, festivalul care aduce la Bucuresti toate marile companii ale Internetului si care va avea loc joi si vineri, saptamana viitoare, la Grand Cinema & More.

Jeff s-a născut pe 12 februarie 1984 la Londra, mama sa fiind o profesoară de dramaturgie de origine română. Nimeni alta decat sora lui Ion Caramitru, director al Teatrului National!

''Îmi amintesc, din copilărie, zecile de maşini Trabant din România, perfecţiunea dulceţii şi faptul că eram înconjurat de femei frumoase şi puternice. Ca adult, visez să mănânc dulceaţă de pe corpul unei femei frumoase, pe unui Trabant. Nimic nu se schimbă!'', glumeşte Jeff Leach, întrebat care sunt primele trei lucruri care îi vin în minte când vorbeşte despre România.

De-a lungul carierei sale, Jeff a cochetat cu mai multe domenii artistice: a jucat în filme ca ”Gerry's Garden” şi ”Gutpunch”, în serialul TV ”Hollyoaks” şi în serialul online ”The Chaos”; prezintă emisiunea ”Jeff Leach +1” la postul TV London Live; a lucrat ca DJ, realizând mai multe remixuri pentru Ministry of Sound; a interviat celebrităţi ca Lady Gaga, care l-a numit ”extrem de amuzant”, sau Taylor Momsen, care a spus că interviul cu Leach a fost ”cel mai bun” din viaţa ei.

În plus, Leach s-a remarcat prin numerele sale de stand up comedy şi a scris scenarii pentru BAFTA şi şi-a ”împrumutat” vocea pentru voice-overe la NBC Sports, SEGA şi Citroen. Totodată, Jeff Leach a devenit ambasadoru al fundaţiei Angelus, după ce unul dintre cei mai buni prieteni ai săi a murit din cauza ketaminei.

La ICEEfest, Jeff Leach va anima atmosfera pe parcursul celor doua zile de festival, va fi MC-ul concertelor si petrecerii din BOA – Beat of Angels Bucharest (show la care puteti cumpara bilete de aici) si, spre finalul festivalului, va avea un numar de stand up comedy. Mai multe detalii gasiti in agenda evenimentului.

Asocierea dintre Jeff Leach şi un festival dedicate Internetului nu este întâmplătoare: actorul britanic cu rădăcini româneşti se descrie drept ''dependent de reţelele de socializare'' şi spune că se simte pierdut fără telefonul şi calculatorul său.

''Mă simt pierdut fără iPhone, Mac Book Pro şi PlayStation 4. Uneori e bine să te simţi pierdut, mai ales că societatea de azi e prea plină de informaţii, reclame, iar oamenii uită să mai trăiască simplu clipa. Aplicaţiile pe care le folosesc cel mai mult sunt Twitter, Vine şi Snapchat. Sunt dependent de reţelele de socializare'', spune Jeff Leach.

La scurt timp după ICEEfest 2015, Jeff Leach se va muta la New York, unde va activa în cadrul celebrului club Comedy Cellar din Manhattan, locul in care se petrece actiunea celebrei comedii Louie, cu Louis CK.

''Toţi eroii mei din trecut, Robin Williams, Bill Hicks şi Stephen Carlin, şi-au început cariera acolo, iar toţi eroii mei din prezent, printre care Louis CK şi Chris Rock, au show-uri acolo. Sper ca prezenţa mea printre atâţia oameni talentaţi să mă ajute să trec la următorul nivel din punct de vedere al comediei'', susţine Jeff Leach.

ICEEfest – Interactive Central and Eastern Europe Festival – e organizat de ThinkDigital si e prezentat de Orange. In asociere cu XAXIS - a Group M Company. Driven by Toyota Hybrid. Evenimentele din festival sunt sustinute si de Prometheus, Uber, Huawei si BCR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus