Skip to main content

Augusta Lazarov va ocupa funcția de Talent Relationship Manager la Antena Group

 

Sursa foto: Click
Sursa foto: Click

Publicitate

UPDATE. Adjunctul Augustei Lazarov în noua poziție este Sofia Sunda. Ea lucrează în Antena 1 de zece ani și a fost redactor coordonator la mai multe emisiuni, în ultima perioadă la Te cunosc de undeva.

Antena Group anunță numirea Augustei Lazarov în postul de Talent Relationship Manager al Antenei Group, începând cu data de 3 iulie 2015, în locul lui Marcel Radu.

Augusta Lazarov va deține în continuare și funcția de Head of Entertainment al televiziunilor aflate sub umbrela Antena Group (Antena 1, Antena Stars, Euforia, ZU TV), poziție pe care o ocupă din februarie 2010, anunță compania de media.

“Sunt onorată că am fost numită în această funcție, mai ales că este vorba de o responsabilitate mare, aceea de a prelua cea mai importantă echipă de vedete pe care a deținut-o vreodată un grup de televiziuni din România. Avem proiecte noi pentru toamnă, vom dezvolta această strategie de a deveni cel mai important furnizor de show-uri de divertisment din România, ceea ce presupune, desigur, o colaborare strânsă cu cele mai importante vedete ale momentului. Oamenii, fie că este vorba de cei care apar pe sticlă sau de cei din spatele camerelor de luat vederi, sunt cel mai important atu al nostru”, a declarat Augusta Lazarov.

Aceasta a început colaborarea cu Antena 1 în 2002, cu emisiunea Babilonia și, în prezent, este directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, între care și “Te cunosc de undeva”.

Marcel Radu, cel care a deținut până de curând funcția de Talent Manager, a ales să se dedice altor proiecte, independent de Antena Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu