Skip to main content

Compania-mamă a Pro TV anunță un acord privind vânzarea studiourilor din Buftea

 
Compania-mamă a Pro TV anunță un acord privind vânzarea studiourilor din Buftea
studiourile mediapro_foto Adevarul

Central European Media Enterprises, compania care operează în România Pro TV, anunță în cel mai recent raport financiar vânzarea operațiunilor radio, dar și a companiei de muzică, MediaPro Music. În plus, în document se precizează și că grupul de media a ajuns la un acord privind studiourile din Buftea, fără a menționă însă cine este cumpărătorul. Din informațiile paginademedia.ro, publicate la începutul lunii iunie, este vorba despre un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu și mai mulți oameni de afaceri americani (pe larg, AICI).

Potrivit documentului financiar al CME, companie listată la bursă, vânzarea studiourilor va fi finalizată în cel de-al treilea trimestru al acestui an.

Publicitate

Cine sunt cumpărătorii? Preluarea este negociată de un parteneriat din care fac parte Bobby Păunescu și câțiva oameni de afaceri din zona producției de film.

Printre aceștia, reprezentanți Film Finances, companie care se ocupă cu asigurarea producțiilor cinematografice independente. Din partea Film Finances este în negocieri președintele companiei, Steven Ransohoff.

Film Finances este o companie de asigurare a filmelor cu birouri în Statele Unite, Australia, Canada, Africa de Sud, Scandinavia, Germania și China. Film Finances a fost lansată ca urmare a crizei din 1947 din Marea Britanie. Compania oferă în cazul filmelor independente o asigurare că acestea vor fi duse la bun sfârșit de către producător. În parteneriat este și producătorul Donald Kushner. Acesta este cunoscut, printre altele, pentru producția Monster (cu Charlize Theron), premiată cu Oscar și pentru că este coproprietar al Chinese Theatre din Hollywood.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu