Skip to main content

Doina Gradea, fosta şefă a Pro TV Internaţional, asistenta lui Adrian Sârbu: “Super Trip, al doilea chix al Pro TV într-o săptămână. E trist că Pro TV isi face treaba cu Ruby, Vica, Doinita si Dorian, eternii concurenţi

 
Doina-Gradea-Business-Magazin
Doina-Gradea-Business-Magazin

Doina Gradea, fosta şefă a Pro TV Internaţional şi mulţi ani asistenta personală a lui Adrian Sârbu, a comentat pe Facebook ultimele producţii ale Pro TV, Super Trip şi Vorbeşte lumea.

Publicitate

„Super Trip, al 2-lea chix al PRO TV intr-o singura saptamana”, scrie Doina Gradea, unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro, unde a lucrat din 1992 şi până anul trecut, când a fost concediată.

“De data asta vorbim de Prime Time, cel mai scump slot orar din televiziune, unde se presupune ca ai "the best of programming" ca sa iei caimacul publicitatii si sa cresti brandul”, continuă Gradea.

"La un calcul minim, nu e nici o sansa sa acoperi din publicitate costurile acestei productii", scrie fostul manager al Pro TV Internaţional. 

Despre vedetele care apar la Super Trip şi Vorbeşte lumea:

“Ce mi se pare trist e ca, mai nou, Pro TV isi face treaba cu Ruby, Vica, Doinita si Dorian, eternii concurenti din emisiunile Pro TV. “

Comentariul Doinei Gradea vine după ce, cu o zi înainte, a mai avut o reacţie dură la adresa managementului actual al Pro TV, tot pe Facebook.

Din postare:

- “Am lucrat pentru aceasta companie aproape 23 de ani, dinainte de a exista PRO TV. Am dedicat acesti ani unei profesorii pe care am iubit-o pentru ca mi-a adus multe bucurii. (...) Ce au reusit niste oameni, noii manageri PRO TV, care nu stim cum au ajuns aici, in baza caror criterii de selectie facute de actionari, este un cosmar al celor care au construit liderul televiziunii din Romaniareperul televiziunilor din aceasta zona a Europei si mai ales cel care a schimbat media din Romania.”.

- Ce se intampla de mai bine de 1 an in PRO TV este nemaivazut, nemaiauzit si mai ales de neinteles pentru cunoscatorii de pe piata media si trist pentru mine.

- Astia veniti de curand au ajuns la "de-a gata" si au dat cu el de pamant in dorinta lor de a arata ca stiu si ei ceva. Nu stiu nimic, nu au nici o legatura cu televiziunea anului 2015. Deja se lauda ca ei au dus PRO TV pe locul 1. Cat de bolnav sa fii sa poti pronunta/gandi asa ceva.

- Cum sa nu iti fie rusine sa dai indicatii unor profesionisti ca cei ramasi sa lucreze la Stiri, Romanii au talent si Vocea Romaniei. Cum poti sta in fata lui Pavel Bartos, Smiley, Esca si sa te mai si uiti urat si autoritar? Explicatia e logica: pentru niste bani pe care ei niciodata nu i-au vazut pana acum, isi aroga autoritati de care actionarii habar nu au.

- In doi ani maxim, oamenii astia nu vor mai fi in CME probabil. Rezultatele arogantei si mediocritatii lor vor fi masurate de actionari si vor fi indepartati. Pe termen mediu si lung consecinta aparitiei acestor personaje va fi insa una extrem nefavorabila pietei tv din Romania.

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenţia de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu şi apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Viorel Viorel
    @Maria: Subscriu intru totul. Rusine Doina, in locul tau m-as face mica, mica si as tacea. Daca nu te-ai fi comportat asa cum ai facut-o cu colegii de trust, as mai fi zis. Dar asa e doar culmea tupeului. Deci ciocul mic, daca se mai poate. Si nu fii trista, in curand (daca nu deja) nu va mai sti nimeni cine esti, atat de valoroasa si atat de OM ai stiut sa fii in toti anii de la Pro. Poate doar Boncea, fostul tau coleg de birou din perioada sediului in Pta Victoriei, sa te depaseasca la meschinarie.
  • alfa_alfa alfa_alfa
    Ce e 'Pro TV'? Ah, da, un gunoi pe care îl plătesc forţat în factura de la cablu.
  • protoist protoist
    cine a zis ca nu-si platea taxele? stii matale ceva ce nu stiu altii? pana acum, s-au aratat o intarziere de plata la taxe si o reincadrare de activitati care presupun alte taxe, le-au zis ei constituire de grup infractional pentru evaziune, what a joke. Problema e, in caz ca raman cu acuzatiile astea, vor fi obligati sa faca aceste reincadrari si la antena 3,1... respectiv grupul Voiculescu, Ghita etc adica toata media. pentru ca, in celebrul stil romanesc, ambiguitatile din legi pot fi interpretate de fiecare controlor, cum vrea el. cat priveste intarzierile la plata taxelor, arat-l tu pe ala care nu le are. In plus, a avut un manager general, unul Orlando, poate ca verificarea acestui individ ar explica mai multe, in termeni de eficienta manageriala si transparenta financiara, so wait and see. Si inaintea astuia, altii ca el. Cat priveste inside protv, conteaza cei care au fondat-o. de ce ?: pentru ca s a muncit zi si noapte, la propriu, din pasiune, pe salarii modice, au creat o scoala a profesionalismului, au resetat spatiul tv imbacsit de tvr si mizerabil, asa cum il practica antena 1, a dat o sansa adevarata media independenta etc Nimic/nimeni n a fost perfect, dar cred ca cei ca tine, ar trebui sa vorbeasca ultimii. sau cei care in general au aparut pro la masa pusa, ca era fancy, trendy, cool. Prin urmare aceia care au facut un lucru MARE, vor avea intotdeauna dreptul sa comenteze despre cei care il fac MIC. ProTv face anul acesta 20 ani, si a fost pentru prima data cand a avut audiente nu sub locul 2, ci sub locul 3,4 , 5. HELLOO, dupa 20 de ani?By the way, tu nu te-ai indigna?, presupunand ca esti Sarbu cu taxele platite :-
  • Gric Gric
    Este clar ca protv nu mai e ce a fost, e evident ca sunt niste probleme acolo insa argumentele doamnei nu prea sunt de luat in seama. Ne spune ca e trist ca protv isi face treaba cu ruby si dorian popa, adica niste neica nimeni iar in postarea anterioara se intreaba cum pot actualii sefi sa stea fata in fata cu bartos si smiley? Sa intelegem ca ultimii doi sunt niste regi ai televiziunii?
  • Florin Florin
    care e scopul acestei postari? sa ne spuna cat de rai sunt astia si cat de buni erau ei? dar ei nu au avut chix-uri? au avut si cand erau impreuna, dar dupa ce s-au imprastiat situatia e dramatica. toate emisiunile de la Antena care au facut audiente asemanatoare hulitei Super trip sunt cele mai bune exemple. apoi se ia de Ruby si Dorian Popa, de parca istoria Protv e facuta doar cu cine stie ce vedete. eu imi amintesc ca din istoria asta au facut parte la momente potrivite si manelisti, asistente si alte asemenea vedete care pot fi mai usor de aratat cu degetul. asa ca iau asta ca pe opinia unei persoane obisnuite de pe Facebook, fiindca daca as considera-o o analiza, precum paginademedia a facut-o, as trage concluzia ca experienta Protv s-ar putea sa fie doar un mit, fiindca analiza referitoare la programele noi este inferioara multora venite in comentarii de la internatiuti amatori. diversele atitudini ale unor sefi fata de anumite vedete nu le pot masura fiindca ele nu se vad neaparat pe tv. ele sunt treburi de culise care se intampla peste tot in lume, dar e de mentionat ca analiza metodelor de conducere ale unui sef de catre un fost sef, chiar si atunci cand sunt solide, pot fi reduse usor la stadiul de barfe. cand lucrurile vor fi chiar atat de dramatice, PROTV va avea alta conducere.
  • dan dan
    Doamna, dumneavoastra nu stiti ca afacerile sunt despre profit?
    Cand ProTV facea alte emisiuni ce profit avea?
    Despre asta a fost vorba, ProTV era numarul 1 si era pe pierdere, iar actionarii s-au saturat la un moment dat.
    p.s. "sunt" nu "sant"
  • Maria Maria
    Doamna Doina Gradea , ne puteti spune de ce Adrian Sarbu a luat o decizia radicala in ce va priveste? Domnul Adrian Sarbu a avut doua variante. 1. sa nu se mai stie nimic de Doina Gradea. 2: sa va traga pe linie moarta, respectiv ProTV International. A ales varianta doi pentru ca D-na DOINA GRADEA stia prea multe. Sa ne aducem aminte de atitudinea dumneavoastra fata de oameni ?!... fata de oamenii de la etajul 6 . Sa ne aducem aminte in ce fel va adresati unor politicieni cand ati avut putere? Este adevarat ce spuneti acum de ProTV. DAR sa nu uitam cine a fost DOINA GRADEA!!!
  • Florin Florin
    Da da... Esti tu DOINA GRADEA, cum sunt eu Florin Salam...
  • Marcel Marcel
    Domnule Mihai sunteti cumva vreo mama Omida in televiziune ?
    Stiti cumva ce inseamna o incadratura sau un follow up ? Sau poate tineti cursuri de grafica si casting ?
    Am fi interesati toti sa luam lectii gratuite :D
  • marius oniga marius oniga
    Mi se pare că ar fi fost mișto în calitate de asistentă să fi zis și de delapidările șefului ei. Doina, fă-ți televiziunea ta împreună cu Septimiu dacă ești (sunteți) atât de valoroși. Ce ai vrea, să vină Adrian Sârbu înapoi? Eu nu vreau! Nu mai e PROTV ce a fost, dar nu pentru că au plecat oameni ca tine, stai liniștită. Dar cum zicea și cineva mai sus, unde erai tu când șeful tău nu își plătea taxele? EXACT!
  • marian marian
    intradevar ca pro tv o mai da si chix dar si celelalte fac la fel , dar daca era asa de desteapta ajunge cineva .asa ca sa nu mai cotcodoceasca ca o gaina inebunita dupa cocos. va rog ciocu mic ca toti care comentati a ti furat inpreuna si a ti lasat fara bani ,
  • DOINA GRADEA DOINA GRADEA
    Dl Mihai, e frumos sa vorbim fara nume de scena daca nu ne e frica de ceva. Fiind vorba de mine personal, nu de altcineva, nu am avut nici o problema/abatere in cei peste 23 de ani de munca cam in acelasi loc. Cel putin ultimii 20. Nu lucrez in prezent la nici o firma de care amintiti si da, emit pareri, pentru ca pot, am dreptul si stiu sa o fac. Daca nu sant demne de luat in considerare, nu le cititi.
  • mihai mihai
    Doamna de mai sus nu stie ca a pierdut pe mana lui Sarbu ;) Peste tot se schimba oameni , se iau decizii ,dar numai la noi cei care pleaca nu stiu sa plece elegant si fac galagie apoi ca sa nu fie uitati. Ar trebui ca cei noi de la Pro sa faca si ei un blog cu toate neregulile gasite dupa plecarea lui Sarbu. Probabil ar fi penal si se abtin . Surprinzator e ca desi cei care au plecat de la Pro zic ca sint mari specialisti ...parte din ei lucreaza tot la firmele falimentare ale lui Sarbu. Nu au reusit sa faca nimic singuri astfel incat sa poata emite pareri de specialisti in programe,strategie sau manageriat proiecte. Sa nu uitam ca nea Marin cu bataia lui,Dorian Popa sau Gigi Becali sint creatia celor care acum arata cu degetul. Asta nu inseamna ca emisunea noua de la Pro e buna,dar probabil vad si ei asta in audiente .
  • protoist protoist
    cum spuneam : cesnavisicius, pleaca acasa I [scuze pentru repetitie]
    si, iarasi, ma repet: protv-isti, dati-l afara, asta oamoara tot ce s a facut din '95 incoace.
  • Marcel Marcel
    Si politicienii pe care i-ai votat ce au facut ? Ti-au dat altceva decat un sut in dos ?


    Ti-a furat Doina banii sau ce insinuezi ?

    Vorbesti ca sa te afli in treaba!

Trimite un comentariu

sus