Skip to main content

Doina Gradea, fosta şefă a Pro TV Internaţional, asistenta lui Adrian Sârbu: “Super Trip, al doilea chix al Pro TV într-o săptămână. E trist că Pro TV isi face treaba cu Ruby, Vica, Doinita si Dorian, eternii concurenţi

 
Doina-Gradea-Business-Magazin
Doina-Gradea-Business-Magazin

Doina Gradea, fosta şefă a Pro TV Internaţional şi mulţi ani asistenta personală a lui Adrian Sârbu, a comentat pe Facebook ultimele producţii ale Pro TV, Super Trip şi Vorbeşte lumea.

Publicitate

„Super Trip, al 2-lea chix al PRO TV intr-o singura saptamana”, scrie Doina Gradea, unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro, unde a lucrat din 1992 şi până anul trecut, când a fost concediată.

“De data asta vorbim de Prime Time, cel mai scump slot orar din televiziune, unde se presupune ca ai "the best of programming" ca sa iei caimacul publicitatii si sa cresti brandul”, continuă Gradea.

"La un calcul minim, nu e nici o sansa sa acoperi din publicitate costurile acestei productii", scrie fostul manager al Pro TV Internaţional. 

Despre vedetele care apar la Super Trip şi Vorbeşte lumea:

“Ce mi se pare trist e ca, mai nou, Pro TV isi face treaba cu Ruby, Vica, Doinita si Dorian, eternii concurenti din emisiunile Pro TV. “

Comentariul Doinei Gradea vine după ce, cu o zi înainte, a mai avut o reacţie dură la adresa managementului actual al Pro TV, tot pe Facebook.

Din postare:

- “Am lucrat pentru aceasta companie aproape 23 de ani, dinainte de a exista PRO TV. Am dedicat acesti ani unei profesorii pe care am iubit-o pentru ca mi-a adus multe bucurii. (...) Ce au reusit niste oameni, noii manageri PRO TV, care nu stim cum au ajuns aici, in baza caror criterii de selectie facute de actionari, este un cosmar al celor care au construit liderul televiziunii din Romaniareperul televiziunilor din aceasta zona a Europei si mai ales cel care a schimbat media din Romania.”.

- Ce se intampla de mai bine de 1 an in PRO TV este nemaivazut, nemaiauzit si mai ales de neinteles pentru cunoscatorii de pe piata media si trist pentru mine.

- Astia veniti de curand au ajuns la "de-a gata" si au dat cu el de pamant in dorinta lor de a arata ca stiu si ei ceva. Nu stiu nimic, nu au nici o legatura cu televiziunea anului 2015. Deja se lauda ca ei au dus PRO TV pe locul 1. Cat de bolnav sa fii sa poti pronunta/gandi asa ceva.

- Cum sa nu iti fie rusine sa dai indicatii unor profesionisti ca cei ramasi sa lucreze la Stiri, Romanii au talent si Vocea Romaniei. Cum poti sta in fata lui Pavel Bartos, Smiley, Esca si sa te mai si uiti urat si autoritar? Explicatia e logica: pentru niste bani pe care ei niciodata nu i-au vazut pana acum, isi aroga autoritati de care actionarii habar nu au.

- In doi ani maxim, oamenii astia nu vor mai fi in CME probabil. Rezultatele arogantei si mediocritatii lor vor fi masurate de actionari si vor fi indepartati. Pe termen mediu si lung consecinta aparitiei acestor personaje va fi insa una extrem nefavorabila pietei tv din Romania.

Doina Gradea este unul dintre membrii fondatori ai grupului Media Pro. A venit în 1992, când exista doar agenţia de presă Mediafax, iar în anii 90 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu şi apoi Corporate Affairs al companiilor conduse de acesta.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • GeoMix GeoMix
    Adi, esti in afara subiectului. Confunzi Mediafax cu Protv. Mai Intereseaza-te, citeste si nu aburi lumea cu comentariile tale de doi bani.
  • stefan stefan
    O stiu pe Doina, directa, la subiect, profesionista, nu menajeaza cand e vorba de non valoare. Bravo ca spui adevarul!
  • Maria Maria
    Stii ce, ma bucur ca cineva se ia de astia si mai ales cineva care chiar stie meserie, nene! Asta este situatia reala. In plus, oamenii astia au instaurat un regim de teroare printre angajatii ramasi.
  • Adi Adi
    Nu am auzit-o pe acesta fondatoare a Protv sa aiba o astfel de reactie atunci cand s-a aflat ca ,,marele,, mogul Adrian Sarbu facea evaziune fiscala si facea audiente pe banii romanilor! Cand s-a dovedit ca Sarbu si Protv nu plateau taxe asa cum plateste concurenta , nu am vazut-o sa reactioneze si spuna ca Protv a facut milioane furand statul si implicit pe noi!
  • Bravo Doina Bravo Doina
    Are perfecta dreptate, stie ce spune !
    Bravo Doina!

    Observ ca Pagina de Media nu a preluat si comentariul lui Septimiu, ca sa nu supere noi sefi Protv.

Trimite un comentariu

sus