Skip to main content

La aproape un an de la declarația că a fost ofițer sub acoperire, Robert Turcescu revine în presa scrisă. Va avea interviuri zilnice în Evenimentul zilei

 
La aproape un an de la declarația că a fost ofițer sub acoperire, Robert Turcescu revine în presa scrisă.  Va avea interviuri zilnice în Evenimentul zilei
Turcescu-la-B1

Robert Turcescu va semna în fiecare zi în Evenimentul zilei, ziar la care a mai lucrat în perioada 1997-2003, deținut în prezent de Dan Andronic.

Turcescu va avea o rubrică zilnică în Evenimentul zilei, începând de marți, 25 august, anunță publicația pe site.

Publicitate

Despre ce este vorba? Turcescu va realiza zilnic interviuri, în rubrica Vremea întrebărilor. Interviurile vor fi publicate inițial în ediția tipărită, apoi pe site-ul evz.ro.

Robert Turcescu revine în presa scrisă la aproape un an de la autodenunțul făcut în direct la postul B1, potrivit căruia ar fi fost ofițer sub acoperire. “"Am căutat ani de zile până să am puterea să scot asta la iveală”, a spus atunci Turcescu. “n-am trit o bucurie mai mare, o eliberare mai mare, n-am auzit lucruri mai frumoase în sufletul meu decât azi cand m-am eliberat de povara asta”, declara anul trecut în emisiunea de la B1, fără a face alte clarificări.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eh, uite de-aia moare presa (apropo de un articol-lamentație de pe site). În momentul în care rechemi în presă (la ordin?) un individ despre ale cărui capacități mentale avem de-acum tot dreptul să ne îndoim, un individ care nu a lămurit deloc mulțumitor la vremea când putea să o facă, cum de a ajuns colonel al armatei țării ăsteia, să nu mai aud/văd / citesc lacrimogene de genul „Vai, vai, moare presa!". Ducă-se, atunci, dacă fără Colonelu' nu poate trăi.
  • Nu mai inteleg nimic. In timpul lui Ceausescu pentru noi, cei din presa, securistii erau jegurile societatii. Cand spuneam despre un coleg "ala este galonat" toti se fereau de el. Iar acum dl.Turcescu se intoarce spalat, curat si nepatat ca si cand nimic nu s-ar fi intamplat. Deci de acum in colo sa glorific un securist infiltrat in presa?? Ce e rau si ce e bine. El e binele si eu raul?? Sa inteleg ca pactul cu diavolul este normalul??
  • Nu voi vorbi aici despre tupeu, nesimtire sau nerusinare. Cuvintele acestea nu au nici o valoare pentru numitul colonel TURCESCU ROBERT. Ma multumesc doar sa pun o intrebare- Colonelul TURCESCU ROBERT are o evaluare psihiatrica la zi?

Trimite un comentariu