Skip to main content

Prima opţiune din Liga 1 se mută la TVR. Stelian Tănase: duminică va fi meci, dar nu e semnat încă un contract

 
fotbal
fotbal

Prima opţiune din Liga I, la care Antena 1 a renunţat, va fi transmisă de TVR, anunţă ISB Media Holding, deţinătorul drepturilor TV, într-un comunicat citat de Adevărul. Primul meci va fi cel din etapa a 9-a, spun cei de la ISB Media Holding, care anunţă "un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga I".

Publicitate

Contactat de Paginademedia.ro, Stelian Tănase a declarat pentru Paginademedia.ro că există o înţelegere, dar că nu s-a semnat încă un contract.

Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro:

"Am avut şi ieri discuţii pe această temă. Duminică va fi pe TVR 1 meciul Steaua - Viitorul. Încă suntem în negocieri.

Dacă totul funcţionează bine, este o pauză competiţională de două săptămâni, în care discutăm contractul."

Cât va costa?

"Ceea ce pot spune este că, în cazul în care semnăm, va fi un contract pentru un sezon. Nu primim nimic gratuit. Urmează să negociem, dar avem mai multe variante de plată", a mai spus Stelian Tănase pentru Paginademedia.ro.

Comunicatul ISB, via Adevărul:

“Începând cu etapa a 9-a din sezonul 2015 – 2016 al Ligii I, microbiştii şi suporterii din ţară şi din străinătate vor putea viziona în fiecare săptămână, în condiţii excelente, la TVR şi TVR HD, posturi prezente în toate reţelele de distribuţie (atât prin cablu, cât şi prin satelit), cel puţin un meci din această competiţie. ISB Media Holding LTD, deţinătorul drepturilor TV al Ligii I, a ajuns în cursul acestei săptămâni la un acord cu Televiziunea Română pentru difuzarea unor meciuri din Liga I. ISB continuă astfel politica de susţinere şi promovare a fenomenului fotbalistic din România.

Semnarea acestui contract vine ca o încununare a eforturilor ISB de a oferi posibilitatea oricărui iubitor al fotbalului, indiferent în care colţ al ţării sau al lumii s-ar afla, de a avea acces la principala competiţie fotbalistică a României”.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru manciu doru manciu
    Chiar averi timp sa il credeti pe mitomanul acesta cu numele de Tanase Stelian?
  • ștefan ștefan
    Bine că aveți bani pentru mizeria numită liga1 și nu aveți bani pentru euro 2016
  • Miva Solutions Miva Solutions
    Stelian Tănase să ne lase!
  • Sorin Sorin
    noul sezon are premiera luni
  • geo geo
    Stați să înțeleg...nu aveți bani de CLeague, nu aveți bani de ELeague, nu aveți bani pentru Campionatul European de fotbal, aveți datorii imense, cereți bani de la Guvern să vă redresați...Stelică este în concediu cînd este întrebat despre negocierile legate de achiziția drepturilor de televizare ptr CE 2016...și se găsesc resurse, a se citi milioane de euro, ptr a transmite Liga 1...în interesul telespectatorilor, evident...
  • Mm Mm
    Pai si ce fac cu Patraru duminica?Iar il muta?

Trimite un comentariu

sus