Skip to main content

Radu Banciu, mutat la o altă oră, mai devreme. Silviu Mănăstire va avea talk-show zilnic. Cum arată noul prime-time de la B1.

 
Radu Banciu, mutat la o altă oră, mai devreme. Silviu Mănăstire va avea talk-show zilnic. Cum arată noul prime-time de la B1.
Radu Banciu

Emisiunea Lumea lui Banciu va fi mutată în grila B1 TV. Programul realizat de Radu Banciu nu va mai fi la ora 23.00, ca până acum.

Publicitate

În noua grilă de toamnă a postului de știri, Radu Banciu se va regăsi de la ora 20.00.

Prime-time-ul postului B1 TV va fi complet schimbat. Cum va arăta?

 • 19.00-20.00. Va fi intervalul lui Silviu Mănăstire. Talk-show lui Mănăstire se va numi Dosar de politician și va avea invitați în platou. Totodată, Mănăstire își va păstra și pastila care l-a consacrat (practic, emisiunea începe cu pastila lui Mănăstire). Până acum, Mănăstire avea un singur talk-show pe săptămână, duminica seara. În această vară, Silviu Mănăstire a ținut și talk-showul lui Cătălin Striblea, în perioada în care acesta era în concediu.
 • 20.00-21.00. Lumea lui Banciu
 • 21.00-22.00. Știri
 • 22.00-24.00. Ultimul cuvânt, cu Cătălin Striblea

Schimbările vor intra pe post începând de duminică.

Vezi și toate părțile interviului VIDEO acordat Paginademedia TV de Radu Banciu, acum câteva luni:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Foarte prost facuta noua grila.
  Lumea lui Banciu nu e o emisiune de prime-time si ar fi nevoie de schimbari radicale pentru a avea cat de cat succes in prime-time.
  Si stiri de la 21.00 la 22.00 ??? Cine se mai uita atunci o ora intreaga la stiri dupa ce au fost deja stirile la ProTV, Antena 1, TVR 1 iar stiri pe scurt sunt din ora in ora pe alte posturi?
 • Nu prea imi place noul prime time b1.
  Nu suport nici Banciu nici pe Badea, pe la ora 8 seara mi se pare cam devreme pt.emsiunea lui, dar asta e,.... oricum ma uit la digi24 in cel mai mare parte.

Trimite un comentariu