Skip to main content

Am ajuns de râsul lumii. Circul lui Guţă de la emisiunea lui Capatos a ajuns şi în tabloidele britanice, unde manelistul este prezentat drept o „legendă” a ţării noastre

 
guta capatos
guta capatos

Circul de pe televiziunile noastre a ajuns subiect de ştire în presa britanică. Jurnaliştii de la Daily Mail, unul dintre cele mai mari tabloide din Marea Britanie, au publicat pe site un articol amplu despre un incident de la emisiunea Un show păcătos, cu manelistul Guţă în rol principal.

Publicitate

Este vorba de un moment violent în care Guţă şi-a păruit amanta în direct la emisiunea de pe Antena 1 pentru că aceasta ar fi avut relaţii cu fiul vitreg al manelistului. „Cântăreţul milionar Nicolae Guţă, care este privit ca o legendă în ţara sa, a luat-o razna când relaţia i-a fost dezvăluită într-o emisiune tabloid”, scriu jurnaliştii de la Daily Mail, într-un articol amplu, ilustrat cu o înregistrare din emisiunea în cauză dar şi cu mai multe poze cu manelistul şi iubitele sale.

În plus, publicaţia spune despre Guţă că a devenit milionar fiind „unul dintre pionierii unui gen muzical cunoscut drept manele”.

Serialul cu Guţă a fost lansat de Capatos, după ce tonul a fost lansat de WowBiz. Emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Kanal D a făcut un adevărat serial din viaţa lui Leo de la Strehaia şi a iubitelor sale. Derapajele din emisiunea de pe Kanal D i-a adus postului deja o amendă de la CNA de 30.000 de lei, după cum paginademedia.ro a relatat AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • claudia claudia
    Credeam ca odata cu inchiderea OTV vom fi scutiti sa vedem la tv asemenea oribilitati.Problema nu se pune ca sunt sau nu regizate ci simplu fapt ca asemenea emisiuni se produc este un fapt regretabil si un minus pentru tote posturile tv.
  • olga olga
    Bogdan, si eu am facut sesizare la CNA in urma acestei mizerii vazute la tv. Cu banii cheltuiti pe aceasta mizerie de emisiune mai bine ar difuza un film sau ar difuza un film documentar, presupun ca i-ar costa mai putin, costurile de productie plus plata infectilor invitati echivaleaza cu un film documentr din care ai ce invata. WOWBOZ si UN SHOW PACATOS sunt emisiuni realizate pentru etnia roma si romanii retardati.
  • Tavy Tavy
    Normal ca sunt regizate, intr-o emisiune a Ilincăi Vandici a arătat o zi din viața Adelinei Pestrițu...la ședinta de redacție era prezent si invitatul permanent...Leo...
    Pentru a pune emisiunea la cale, evident...
    Oricum, mulțumim Antena 1, Capatos, Kanal D si Madalin...pentru imaginea pe care ne-o creati...
    Chiar nu regret nici o secunda faptul ca nu ma uit la voi, așa cum nu aa regreta nici dacă ați rămâne dara public...
    De telespectatori depinde totul...
  • mihai mihai
    Au murit oameni in 89 pt ca nimeni sa nu mai interzica nimic vreodata! Nu interzisul e solutia ci taierea banilor ca aceste productii sa nu se mai poata finanta. Sint curios ce firme au difuzat publicitate in emisiunile respective. Cate branduri isi asociaza imaginea cu promiscuitatea? Cate agentii iau atitudine fata de limbajul folosit si refuza sa mai recomande clientilor canalele tv respective? Daca ar exista un boicot al clientilor de publicitate sau un boicot al telespectatorilor care ar refuza sa cumpere brandurile respective si ar spune asta public atunci genul asta de televiziune ar disparea. Asa ar fi norma insa sa nu uitam ca erau multinationale mari din Romania care se vedeau zi de zi la OTV
  • Jan de la scularie Jan de la scularie
    Trebuie sa fii foarte rasist sa crezi ca pomenirea unui manelist intr-o gazeta de pe alte coclauri iti strica cumva viata. As incepe cu cersetorii de cetatenie romana de la Londra. As continua cu violatorii din vaslui si politicienii condamnati penal, dar realesi de cetateni. Iubirea de Gutza e nimic pe langa iubirea de Dragnea.
  • ștefan ștefan
    Da Iulian adevăr grăitai dar vezi că e tocmai invers.
  • Kamaris Kamaris
    sa fiu in lucul cna, as inchide mizeriile astea de asa zise televiziuni.
  • Bogdan Bogdan
    Eu am reclamat acea emisiune la CNA, va invit sa o faceti si voi. Mai multe plangeri, mai multe sanse ca emisiunea sa fie amendata si astfel de derapaje sa nu mai fie transmise pe post(uri). http://www.cna.ro/Formular-de-sesizare-Radio-TV.html
  • cristi cristi
    Incredibil. Chiar crede cineva ca astea sunt pe bune? Manelistii primesc bani sa faca circ pe tv iar lumea ia de bun totul. Of....in ce tara traim?!
  • Iulian Iulian
    CNA-ul in loc sa interzica reclamele tv(sa vedem ca fac si ei ceva, ca nu dorm..) mai bine ar interzice CIRCUL ASTA DE 1 LEU de la MEDELIN BALESCU SI CA-CATOS SHOW

Trimite un comentariu

sus