Skip to main content

Leo de la Strehaia i-a adus o amendă de 30.000 de lei postului Kanal D

 
Leo-Strehaia-CNA-600x450
Leo-Strehaia-CNA-600x450

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să amendeze cu 30.000 de lei postul Kanal D pentru mai multe ediţii ale emisiunii WowBiz în care invitat a fost Leo de Strehaia. Emisiunea-tabloid prezentată de Mădălin Ionescu a făcut, în sezonul trecut, un adevărat serial din viaţa lui Leo de la Strehaia şi a relaţiilor sale cu diferite femei. Postul a fost sancţionat pentru mai multe derapaje din emisiunile în care au fost invitaţi Leo de la Strehaia, iubite şi rude ale acestuia.

Publicitate

Ediţiile WowBiz au ajuns în atenţia CNA după ce forul a primit în jur de 150 de sesizări de la telespectatori. Emisiunile incriminate au fost vizionate în urmă cu mai bine de o lună, şi tot atunci Leo de la Strehaia a venit personal în faţa membrilor CNA pentru a-şi spune of-ul. „Am insistat şi eu ca să vin să vă explic aşa subiectul în câteva cuvinte. Pentru că eu sunt ţigan şi nu-mi e ruşine să spun treaba asta. Am fost însurat de la 13 ani. Când am crescut şi eu mai mare am încercat să-mi fac viaţa. Romii şi familia mea nu au înţeles că demult pe timpuri era treaba cu familiile să fie bogate, să nu… din cauza la avere.”, le-a spus Leo de la Strehaia membrilor CNA.

În plus, Mădălin Ionescu, prezent şi el în şedinţa de la mijlocul lunii iulie, a vorbit despre „partea bună” a serialului de viaţă a lui Leo de la Strehaia: „Am primit mii de telefoane de la membrii comunităţilor de romi care ne felicită că în felul ăsta poate practicile de a căsători copiii de la vârste fragede se va opri.”

Totodată, întrebat de un membru CNA dacă este plătit pentru apariţiile la Kanal D, Leo de la Strehaia a răspuns: „O perioadă de vreo 2 luni de zile nu am avut, acum în ultimele săptămâni am avut contract pentru că, credeţi-mă, au venit foarte mulţi ţigani, aproape majoritatea din familia mea, neamuri, şi trebuia ceva ca să pot să-i întreţin, să-i ţin aicea la Bucureşti pentru că stau la hotel. Cu mine în casă dorm 15 persoane, plus în 10 camere la hotel.”

La o săptămână după discuţiile cu Leo de la Strehaia, membrii CNA au discutat cazul de la Kanal D, şi propunerile de atunci nu au atras cel puţin şase voturi pentru a fi validate. Astfel, subiectul a fost repus pe ordinea de zi, după vacanţă.

O singură propunere a fost astăzi supusă la vot, cea de 30.000 de lei, a Dorinei Rusu. Aceasta a fost votată de şapte din cei opt membri prezenţi astăzi în şedinţă: Răsvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Viorel Vasile Buda, Monica Gubernat, Lorand Turoş şi Radu Gabrea. Gabriel Tufeanu a votat împotrivă.

Monica Gubernat, membru CNA, a declarat după încheierea votului că a decis să-şi schimbe votul faţă de şedinţa trecută întrucât WowBiz a reluat emisiunile cu Leo de la Strehaia, iar forul a început să primească din nou reclamaţii pe acest subiect.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Gogu Gogu
    Capatos a devenit parfum pe langa astia. Oricum s-a cam prins lumea de facatura. Pe target-ul comercial nu au batut in nici o seara, in noul sezon. Aia de la antena sunt mult mai ok, chiar si cu mizerii. Plus ca grecul le-a dat-o in stilul lui smecheresc: le-a furat-o pe "lorodana". E disperare mare pe holurile satrei.
  • andrei-constantin andrei-constantin
    iti este scarba sa te mai uiti la kanal d ,au debutat in forta noile emisiuni,te vreau langa mine actori platiti sa vina la paravan sau simpli oameni platiti,teo show (cea mai mare dezamagire a mea ) ieri a avut-o ca invitata pe bianca dragusanu ....sperand ca va intrece concurenta dar pe publicul comercial de abia a facut 1,3 % rtg cat despre bau bizz ti e si greata sa te uiti....a si roata norocului care duminica ii are invitati pe leo si renata ........trist...
  • Miki Miki
    Ma bucur ca au luat amenda 30.000 de lei.Este o emisiune de doi lei si ar trebui sa dispara din grila Kanal D.Multe emisiuni ar trebui sa dispara din grila Kanal D (Te vreau langa mine,Ochii din umbra,O marit pe mama soacra,Pe baniii parintilor etc).
  • Iulian Iulian
    Ei fac audienta? La prima editie a fost Antena1 peste canal. Iar ei au zis ca sunt lideri, penibili.
  • geo geo
    Este o țigănie ordinară ce se întâmplă, seară de seară la Kanal D.
    Nu cred că turcii fac așa / li se permit să facă așa ceva în țara lor.
    Dar la noi se poate...ca o șatră să fie cazată în ograda unei televiziuni și să apară , în direct, cu fel de fel de vorbe și de acte care incită la violențe.
    Viața amoroasă a lui Leo pe scenariul turcilor de la Kanal D nu ne interesează!

Trimite un comentariu

sus