Skip to main content

Au început înscrierile la cea de-a XV-a ediție Internetics

 
Au început înscrierile la cea de-a XV-a ediție Internetics
Internetics

Înscrierile în competiția Internetics, festival de branding, marketing și advertising online, vor avea loc între 9 septembrie și 21 octombrie pe www.internetics.ro. Jurizarea proiectelor înscrise se va face în luna octombrie, iar gala de premiere va avea loc în luna noiembrie, în București.

Publicitate

Președintele juriului de anul acesta este Tony Högqvist, fondatorul agenției Perfect Fools din Suedia. A câștigat importante premii la festivaluri internaționale, printre care Cannes Lions (inclusiv Cannes Grand Prix), D&AD, Eurobest și One Show, urcând astfel agenția Perfect Fools ȋn topul celor mai bune agenții de digital din lume. Thefwa.com (Favourite Website Awards) i-a acordat de curând lui Högqvist distincția de pionier digital.

Agenția cu cele mai multe puncte obținute în competiție va câștiga titlul de Agenția Anului, iar organizatorii și juriul vor acorda și câteva premii speciale, astfel: Best Use of Technology, Most Creative Client of the Year și Best Newcomer. Agenția anului 2014 a fost Digital Star.

Competiţia este deschisă agenţiilor şi diviziilor de online, dar şi companiilor care dezvoltă proiecte în zona digitală ori sunt beneficiari ai lucrărilor.

 

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu