Skip to main content

Creatorii Game of Thrones organizează o expoziție itinerantă în mai multe orașe europene

 
Creatorii Game of Thrones organizează o expoziție itinerantă în mai multe orașe europene
Game of thrones

Expoziția itinerantă cu costume, accesorii și numeroase obiecte din serialul Game of Thrones va fi deschisă la punctul Carrousel de la Luvru din Paris din 8 până în 12 septembrie, scrie Agerpres.

Publicitate

În așteptarea sezonului al șaselea al serialului Game of Thrones, canalele TV HBO și OCS au organizat expoziția itinerantă gratuită cu escale la Londra, Stockholm, Berlin, Amsterdam, Madrid sau Tel Aviv și patru zile la Paris.

Ea permite fanilor seriei imaginate de George R.R. Martin să vadă de aproape detalii ale costumelor somptuoase confecționate pentru Emilia Clarke (Daenerys Targaryen), Maisie Williams (Arya Stark) sau Kit Harington (Jon Snow). Există și un colț "Purple Wedding" cu rochia de mireasă a lui Margaery Tyrell și costumul de ginere al lui Joffroy Baratheon.

Vizitatorii se vor afla și în fața câtorva zeci de obiecte — circa 75 — utilizate în serial precum săbii, ouă de dragon, arbaleta lui Tyrion Lannister și bijuterii.

În afară de expoziția propriu-zisă, organizatorii propun și alte atracții. Un dragon poate arunca flăcări în direcția vizitatorilor, la fel ca în serial, iar doritorii pot urca până în vârful Zidului cu ajutorul tehnologiei Oculus Rift în 4D, anunță 20minutes.fr.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu