Skip to main content

Cristian Pîrvulescu, invitat la Prelipceanu în emisiune în fiecare luni

 
Cristian Pîrvulescu, invitat la Prelipceanu în emisiune în fiecare luni
Cristian Pirvulescu

Politologul Cristian Pîrvulescu se alătură proiectului Digi24. Din 14 septembrie, de la ora 21:30 a fiecărei zile de luni, va fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu la Jurnalul de Seară.

Ce înseamnă marile evenimente ale momentului, fie că se petrec aici, lângă noi, sau la mii de kilometri depărtare? De ce se întâmplă şi ce efecte ar putea avea? Ce impact au asupra noastră? Despre înţelegerea profundă a actualităţii prin răspunsuri la aceste întrebări va fi vorba în cele 30 de minute de dialog între Cristian Pîrvulescu şi Cosmin Prelipceanu, potrivit unui comunicat de presă al Digi 24.

Publicitate

Dacă în fiecare zi de luni Cosmin Prelipceanu îl are ca invitat pe Cristian Pîrvulescu, în zilele de vineri în platoul emisiunii Jurnalul de Seară este prezent timp de o jumătate de oră Cristian Tudor Popescu.

Despre Cristian Pârvulescu

Reputat analist politic, Cristian Pîrvulescu este în prezent decanul SNSPA. A absolvit Facultatea de Filosofie din cadrul Universităţii Bucureşti şi a urmat un stagiu de pregătire la Institutul de Studii Politice din Paris. Cristian Pîrvulescu a fost preşedintele Asociației Pro Democraţia (al cărei președinte de onoare este în prezent), este membru al Comitetului Economic și Social European și membru al unor asociații internaționale din domeniul științei politice (Asociaţia Internațională de Ştiinţe Politice, Asociația Franceză de Ştiinţe Politice).

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu