Skip to main content

Cum a ajuns Stelian Tănase să vorbească la telefonul lui Rareș Bogdan cu Gabriel Oprea. Tolontan: O cerere de cenzură formulată de un politician prin medierea și de pe telefonul unui jurnalist, asta nu mai e treabă de jurnalist

 
Cum a ajuns Stelian Tănase să vorbească la telefonul lui Rareș Bogdan cu Gabriel Oprea. Tolontan: O cerere de cenzură formulată de un politician prin medierea și de pe telefonul unui jurnalist, asta nu mai e treabă de jurnalist
Stelian Tanase (2)

Stelian Tănase i-a povestit lui Sorin Avram, că vicepremierul Gabriel Oprea l-a sunat „foarte înfierbîntat, foarte opărit” ca să scoată de la TVR știrea despre plagiatul său. Nu o dată l-a sunat, l-a sunat de trei ori. Politicianul i-a trimis pe cap lui Tănase pe cei doi reprezentanți ai UNPR în Consiliul de Administrație al televiziunii publice, scrie Tolontan pe blogul personal, într-o postare intitulată: „Zîna de la Sectorul Agricol Ilfov”.

Jurnalistul mai anunță că șeful TVR a fost sunat de către vicepremierul Gabriel Oprea de pe telefonul lui Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de putere la Realitatea TV.

Publicitate

Informația a fost confirmată și de Rareș Bogdan: „Eram la un meci al Stelei, pe stadion. Oprea a venit la mine și m-a întrebat dacă am numărul lui Tănase. Am sunat de pe telefonul meu și am plecat. Erau vreo 40 de oameni acolo, m-am îndepărtat și n-am auzit nimic. Nu știu ce i-a spus Oprea lui Tănase. Mai mult, Stelian Tănase nu mi-a reproșat deloc nimic de atunci, nu mi-a zis: vezi că Oprea m-a amenințat. Nu e corect ca acum să mă bage într-o chestie cu care n-am nici o legătură”.

„Stelian Tănase a vrut să verifice de pe ce număr a sunat Rareș Bogdan cînd jurnalistul i l-a pasat apoi pe Gabriel Oprea. În acea zi, pînă la o anumită oră, toate apelurile din memoria telefonului șefului TVR au fost șterse. ”Nu de mine”, spune el.”, mai precizează Tolontan.

„O cerere de cenzură formulată de un politician prin medierea și de pe telefonul unui jurnalist, asta nu mai e treabă de jurnalist!”, a mai precizat Tolontan.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Rares Bogdan asta apare in toate mizeriile astea politice,ba cu Vanghelie,ba cu Oprea, ba cu Oprescu,etc.Culmea e ca toti sunt de la PSD in timp ce el se da "de dreapta".Ca multi altii de fapt.

Trimite un comentariu