Skip to main content

DE LA DANS, LA ANIMALE. Beatrice Rancea și Mihai Petre, foști jurați la Dansez pentru tine, se reîntâlnesc în juriul Ham Talent. Care este componența juriului

 

Ham Talent

Publicitate

Show-ul Ham Talent, pe care Mona Segall îl va produce la Antena 1 în acestă toamnă, va avea cinci jurați. Beatrice Rancea, Diana Munteanu, expertul Gabriel Cocu, Mihai Petre și Pepe sunt cei cinci care vor juriza și analiza numerele animalelor de companie care vor evolua în cadrul show-ului.

Show-ul de pe Antena 1 îi va aduce din nou împreună pe Mihai Petre și pe Beatrice Rancea, care au fost colegi, timp de mai multe sezoane, în emisiunea Dansez pentru tine, produsă tot de Mona Segall, dar la Pro TV.

În urmă cu 15 ani, Beatrice Rancea a început să salveze câini de pe străzi. La un moment dat a avut nu mai puțin de 32, pe care îi îngrijea la ea acasă. Rancea: „Am strâns cât am putut de pe stradă, erau câini maltratați, chinuiți de oameni, loviți de mașini. Acum, din păcate, mai am doar 17, pentru că au mai îmbătrânit și au murit. Fiecare cățel are o poveste impresionantă”.

Ce va rol va avea fiecare jurat:

Beatrice Rancea va nota la „Ham talent” relația dintre stăpân și animal. 

Diana Munteanu punctează aspectul fizic al animalelor de companie.

Gabriel Cocu punctează tehnica demonstrațiilor, la felul în care stăpânii au exersat cu animalele lor. „Rolul meu în această emisiune este acela de a juriza demonstrațiile din punct de vedere tehnic. Voi puncta atât plusurile, cât și minusurile, ajutând astfel concurenții, spectatorii și telespectatorii să dobândească o imagine cât mai clară a tipului de relație pe care oamenii o pot avea cu animalul de companie prin dresaj, condiționare și motivare. Am lucrat până acum cu peste 4000 de exemplare, îmi pot da seama cu ușurință dacă pregătirea numărului a fost făcută într-o manieră forțată, neprietenoasă sau, dimpotrivă, cu stimulare pozitivă și dragoste”, declară Gabriel Cocu. 

Mihai Petre notează talentul și capacitatea de a performa a animalelor de companie, iar Pepe punctează capacitatea animalelor de companie și a stăpânilor de a face spectacol.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cui pasa de codita lui Pepe. E un talent show cu animale de companie, mie imi place cum au facut formatul, ii gen Next Star, Romanii Au Talent sau Romania Danseaza cu animale de companie care au talent. Cam mult Wowbiz, Un Show pacatos sau alte emisiuni de genul asta te au spalat creieri tai.
 • O sa fie varza emisunea.pe Codita asta de pepe la toate emisunile de pe antena il vezi,dar nu aren nici un talent.cred ca o sa fie varza murata
 • Va fii praf emisiunea Clipe de fericire de la Pro TV. Mai bine emisiunea asta decat Burlacita sau Ferma Vedetelor
 • Chiar nu am atacat emisiunea.
  Am zis doar ca banii nu au miros... de cîine.
  Oare managerul Operei Naționale din Iași, doamna Beatrice Rancea se va lăuda, vreodată, că a fost jurat la Ham show?
 • Presimt ca va fi praf emisiunea...si va avea si audiente slabe.
  Anulata dupa 4 editii,ca emisiunea de dans...nici nu mai stiu cum se numeste.
 • Dar ce mai atacați o emisiune care nici nu a început. Şi dacă va face audiență, este primul show de animale făcut în România și în Europa, nici în Anglia, Germania sau Italia n-au făcut emisiuni de genul ăsta. Ce persoane, prea mult Ferma Vedetelor, Sunt Celebru scoate-mă de aici, Temptation Island, Mireasa Pentru Fiul Meu, Wowbiz, Un show păcătos și alte mizerii de la tv se vad in fiecare zi. Sa va mai uitați și la un talent show..
 • Ham talent suna a emisiune cu romi si pentru romi! Cel mai probabil, acest show va fi difuzat duminica, la concurenta cu filmul Pro.
 • Doamne...ce au fost si ce au ajuns...
  Munteanu da note pentru aspectul fizic al animalelor de companie, Rancea pentru relația dintre stăpân și animal, coregraful Mihai Petre noteaza talentul și capacitatea de a performa a animalelor de companie - iar Pepe punctează capacitatea animalelor de companie și a stăpânilor de a face spectacol.Gabriel Cocu este singurul care stie "meserie" si este pe "felie" in juriu...in rest jurati potriviti, mai degraba, la concursurile de dansuri sau de voce...
 • Vai oadunatura de papagali , poate caricatura de M Petre va dansa tangou cu Mona la bara iar animalele saracele vor dansa pe langa ei , stiu ca sant peste tot asa ceva dar eu iubitor de animale as INTRZICE asa ceva la tv. Auzi Mona dute la sapa si nu mai te oftica cand ti o ia PRO tv inainte , ITI DORESC CELE MAI PROSTE AUDIENTE .

Trimite un comentariu