Skip to main content

De la presă, în comunicare. Ioana Silistraru este consultant la OMA Vision

 
De la presă, în comunicare. Ioana Silistraru este consultant la OMA Vision
ioana silistraru

Ioana Silistraru, jurnalist TV cu experiență, a devenit consultant pe comunicare al agenției OMA Vision. „Anul acesta aniversez 20 de ani de presă și nu este vreo trecere în defavoarea vreuneia dintre profesii, ci doar o continuare naturală a pasiunii mele pentru comunicare în general”, a declarat Ioana Silistraru pentru paginademedia.ro.

„Lucrez în comunicare de aproximativ 15 ani în paralel cu activitatea din presă. Am o experiență care probabil a convins-o pe Oana Marinescu să-mi propună să intru în echipa OMA Vision. Dincolo de o compatibilitate pe care o am cu toți cei din echipa OMA Vision, îmi plac foarte mult proiectele pe care Oana mi le-a încredințat și faptul că pot contribui la proiectele celorlalți colegi așa cum este firesc să se întâmple într-o echipă”, a mai declarat Ioana Silistraru pentru paginademedia.ro.

OMA Vision, deținută de Oana Marinescu, este o agenție de comunicare ce se ocupă, printre altele și de proiecte culturale, precum organizarea festivalului George Enescu.

Publicitate

Despre parcursul profesional al Ioanei Silistraru:

A început cariera în presă în urmă cu 20 de ani. Prima experiență a fost cu radioul, la Radio România Internațional, unde a avut o emisiune în limba rusă. În 1996 a ajuns la Pro TV, la departamentul internațional. În 2004, Ioana Silistraru a devenit prezentatoare a știrilor Realitatea TV, până în 2008.

În perioada 2011 - 2012 a prezentat știrile la B1 TV, iar apoi a revenit la Realitatea TV, unde timp de doi ani a prezentat știrile pe tronsonul 10.00-13.00.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu