Skip to main content

Digi24 Craiova și Timișoara renunță la o parte din oameni și pregătesc reducerea programului local

 
Digi24 Craiova și Timișoara renunță la o parte din oameni și pregătesc reducerea programului local
regie emisie televiziune digi24

Reduceri la stațiile locale Digi24 din Craiova și Timișoara. Conducerea postului a decis să renunțe la o parte din angajații celor două televiziuni locale, potrivit informațiilor paginademedia.ro. Angajaților restructurați le-a expirat sau urmează să le expire contractele cu RCS și nu vor mai fi  prelungite.

Câți oameni au plecat: În cazul stației de la Timișoara ar fi vorba de patru oameni, în timp ce la Craiova, șapte persoane au rămas fără locul de muncă.

Publicitate

Totodată, reducerile afectează și programele locale. Din informațiile paginademedia.ro urmează să se renunțe la cea mai mare parte a emisiunilor locale. Astfel, se va păstra câte un talk-show și câte un jurnal de știri locale, restul conținutului fiind preluat de la stația de la București.

De menționat că este al doilea val de reduceri din acest an. Primul val a fost la începutul anului, când fiecare stație locală a renunțat la aproximativ zece oameni fiecare (din 40 cât aveau în medie).

Rețeaua Digi are, pe lângă televiziunea de știri de la București, opt stații locale, la Brașov, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea și Timișoara. De menționat că posturile din Constanța, Craiova, Iași, Oradea și Timișoara sunt în lista must carry a stațiilor locale, ceea ce înseamnă că trebuie să fie preluate de toți cabliștii. La fel și Digi24 la nivel național.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Cate ore acoperite cu productie proprie au statiile locale? Cu cate vor mai ramane, aud? Nu vezi nimi la ei doar reluari si stiri rasuflate facute dupa ce apar in presa locala la altii le vezi si la ei dupa 2-3 zile sau mai mult. Se umfla in pene ca se extind dar au dat jumatate din osmeni afara.
 • Digi is No.1. Telekom baga bani in reclame si cati se aboneaza la ei ? Majoritatea au DTH si sunt din mediul rural + ceva pensionari care inca au telefon fix.
 • Bundesliga se vede pe Eurosport, Premier League la fel...Dolce transmite unul-doua meciuri pe etapa din cele 2 campionate...deci nu bate câmpii...Dolce și-o va lua în freză cu CLeague și cu ELeague, pentru că nu avem echipe românești...și se va vedea în audiențele din această toamnă, când nu vor intra în primii 10...pentru că acoperirea este proastă și puțină lume mai pune botul la vrăjeli scumpe. Poți să închei colaborarea cu oricine, chiar de mâine...

  Comparati programul de azi - Dolce pe canalele sale nicio transmisie in direct http://www.dolce-sport.ro/program/?post=ds&zi=2015-09-03
  Digi - pe 3 canale - 4 meciuri de fotbal - calificari Campionatul European + meci serie A din Brazilia http://www.digisport.ro/Program/

  Deci la ce te uiti la Dolce in seara asta...la talk-show si la reluari?
 • Digi e in cadere libera. A bagat banii abonatilor in fel de fel de televiziuni locale de 2 lei, in loc sa investeasca in Premier League, Champions League, Europa League etc. Dolce le-a luat fata cu Bundesliga, Premier League, Champions League, Europa League si ... 4 canale de sport. Digi 24 e plictisitor si irelevant, Digi Film reia filmele la greu, Digi Sport transmite meciuri inclusiv online, doar pentru abonatii lor. Colac peste pupaza au inceput sa bage si reclame in timpul meciurilor, de parca toata lumea ar fi abonata la ei. Abia astept sa inchei colaborarea cu Digi.
 • Indiferent de durata contractului, dovada restructurarilor este data de faptul ca nu mai angajeaza pe nomeni in locul celor care termina contractul. E o disponibilizare mascata.
 • La Timisoara este videotext 22 din 24 ore. Restul niste talkshow-uri neinteresante si stiri locale 30 de minute. Dar parca se vorbea ca CNA a aprobat ca statiile locale sa se transforme in regionale ???

  Nu e vorba de prabusirea RCS ci faptul ca televiziunea e in general in cadere libera, informatia vine de pe internet, cu atat mai mult statiile locale. Ma mir ca RCS a investit in statii locale acum, statiile locale erau la moda in anii 90
 • Sunt angajări pe perioadă determinată - de 6 luni - perfect legale.
  Omul semnează și de la început știe cât stă / ori, după caz, lucrează, minim 6 luni.
  Orice contract pe perioadă determinată se poate prelungi ori transformat în contract pe perioadă nedeterminată.
  Subscriu...calitatea programelor locale lasă de dorit, de multe ori.
  De exemplu nu mă uit la ”talk-showurile” celor din Galați...pentru că aduc doar oameni din Galați iar eu care locuiesc în Focșani sau Brăila nu mă pasionează...și așa majoritatea știrilor lor se bazează pe fapte expuse în presa locală din Galați și din județele pe care le acoperă, din zilele precedente.
 • Vor fi inchise toate canalele regionale si se vs intra pe anumite trondoane orare pe canalul principal? Ce semnsl de prabusire dau cei de la RCSRDS ca sa fuga toti de telefoanelele lor proaste.
 • Adica si astia de la Digi sunt tzepari? Si astia fac angajari pe 6 luni si apoi primesti un sut in fund? Ce nesimtire!

Trimite un comentariu