Skip to main content

Doina Gradea, amintiri din Pro TV. Cum au „bătut” Teo şi Mircea Badea la uşa lui Sârbu şi au fost refuzaţi. Gradea: „Teo avea cel mai mare salariu din Pro TV! Imens”

 
Teo Trandafir
Teo Trandafir

Doina Gradea, fosta asistentă personală a lui Adrian Sârbu şi şef al Pro TV Internaţional, povesteşte în episodul patru al amintirilor despre Pro TV, pe platforma oaresuntunporc.ro, despre venirea lui Teo la Pro TV.

Publicitate

Teo şi Mircea Badea, pe atunci vedete la Antena 1, au fost cei care au „bătut” la uşa lui Adrian Sârbu, povesteşte Doina Gradea, cea care i-a şi primit pe cei doi. Însă Sârbu nu a vrut să-i întâlnească. Abia un an mai târziu Teo a ajuns la Pro TV, unde a realizat emisiunea dinaintea ştirilor Pro TV.

„Sa ne intelegem, Teo avea cel mai mare salariu din PRO TV. Imens!!!”, dezvăluie Doina Gradea în textul său de pe platforma oaresuntunporc.ro.

Teo şi Mircea Badea, în vizită la Adrian Sârbu:

Doina Gradea povesteşte despre un episod în care Teo şi Mircea Badea au apărut în biroul Doinei Gradea, care era o anticameră a biroului lui Adrian Sârbu. Când Gradea a mers să-l informeze pe boss-ul Pro TV despre venirea celor doi, acesta a întrebat-o sec: „Cine i-a trimis?”

„I-am spus ca nu stiu.  Chiar nu stiam, ma gandeam ca vorbisera la telefon si au venit dupa cum au stabilit. Surpriza. Nu!!! M-a rugat sa vad ce doresc cei doi. Nu imi suna prea bine, dar avea si el dreptatea lui. Nimeni nu isi putea permite sa vina neanuntat la el. Era extrem de ocupat si putea fi oricine, daca nu il suna dinainte sau sa se programeze, nu il primea.”, povesteşte Doina Gradea.

„Am iesit afara, am vorbit cu Teo (emotii pe mine), am intrebat-o ce e cu ei. Un fel de "scopul si durata vizitei”. Mi-a spus ca vor sa plece de la Antena pentru ca nu mai pot lucra in conditiile de acolo si ca vor in PRO TV sa faca absolut orice este nevoie. Ca au un contract extrem de dur care ii tine legati de acel post TV, dar ca ei risca totul si pleaca.”, isi aminteste Gradea. 

Dar Adrian Sârbu nu s-a lăsat impresionat de venirea celor doi: „Mi-a spus sec, cu o indiferenta pe care rar i-am vazut-o, sa ii trimit acasa ca nu are timp de ei.”

Cu toate acestea, în mai puţin de un an Teo a trecut la PRO TV, dar fara Mircea Badea.

„Teo Trandafir a fost adusa ca o regina in PRO TV. Adrian Sarbu vorbea cu ea aproape zilnic despre emisiunea ei – format, resurse, staff. Orice i s-ar fi dat.”, mai scrie Doina Gradea. „Teo facea audiente record. Concurenta nu reusea cu nimic, dar absolut cu nimic sa aiba macar jumatate din audienta emisiunii ei.”

Cum s-a supărat Adrian Sârbu pe Teo: „S-a jucat de-a negocierile”:

„Ca si Florin Calinescu, intr-un moment de slabiciune pe care l-a regretat, Teo a parasit PRO TV poate prea devreme. A fost sfatuita sa faca lucruri pe care Adrian Sarbu nu le accepta. Erau proba incontestabila a "tradarii". Teo s-a jucat de-a negocierile cu cei care aveau sa lanseze o noua televiziune in Romania, Dogan Group din Turcia. Si asa ceva nu era permis. De aici au inceput discutii aprinse intre Teo si Adrian Sarbu. El a decis "nu Teo" si Teo a parasit PRO TV. Peste ani, tot el era cel care ii salva viata.”

„Greu, a fost greu fara Teo. Mintile creativilor din PRO TV, de altfel recunoscute, au fost parca blocate un an de zile.”, spune Gradea în încheiere.

Textul integral, AICI

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tibanu tibanu
    ha ... este chiar bine sa mai auzim din culise. :)
  • DOINA GRADEA DOINA GRADEA
    Buna, Mihai. Nu tiu la ce secretare te referi. Poate la ale tale.
  • Arbeit macht French fries Arbeit macht French fries
    De ce acelui sait i se zice platforma? Se sprijina ceva pe sait?
  • Mihai Mihai
    Barfe de secretare care s-au crezut directori :)pentru putin trafic pe blog

Trimite un comentariu

sus