Skip to main content

Irina Radu, preşedinte interimar la TVR, în locul lui Stelian Tănase

 
Irina Radu
Irina Radu

UPDATE. Irina Radu a fost votată pentru funcţia de preşedinte interimar al TVR până cand Parlamentul va decide să numească un alt nume care să-l înlocuiască pe Stelian Tănase.

Publicitate

Irina Radu, producător şi realizator de emisiuni, a fost propusă astăzi pentru a prelua conducera interimară a Televiziunii Române după respingerea raportului de activitate şi demiterea implicită a conducerii TVR şi a lui Stelian Tănase.

Comisiile de cultură ale Parlamentului s-au reunit în regim de urgenţă pentru a o audia pe Irina Radu pentru a se ocupa interimar de TVR până la numirea unui nou preşedinte.

Irina Radu a fost membru în Comitetul Director al TVR, ca director de programe al Televiziunii Publice.

Irina Radu în fata comisiei, potrivit HotNews.ro:

"Am acceptat să vin în faţa dvs pentru că mi se pare o datorie morală să spun da, chiar dacă lucrurile au o şansă mică să se termine cu bine pentru mine. Dar îmi asum, mi s-a părut interesant să fie propus cineva pentru prima dată din TVR. Acest lucru m-a mobilizat.

Sunt în presă de dinainte de Revoluţie. Sunt din Iaşi şi acolo am debutat. Am trecut prin toate etapele jurnalistice de la prezentator TV moderând inclusiv dezbateri electorale. Am amintiri frumoase. Dar am intrat pe sectorul de management. Am creat Kanal D România de care am fost multumită până la un anumit punct.

Cred că trebuie să convingem forurile decizionale că legile trebuie schimbate, guvernul că avem nevoie de ajutor. Înainte să votaţi: consider că trebuie să ne daţi o oră din vieţile dvs. pentru a vă prezenta nişte cifre şi nişte lucruri.

Cred ca pot polariza nişte oameni de valoare în jurul meu, nu mă interesează simpatiile politice.

Televiziunea Română există doar pentru ea şi pentru salariaţii ei. Oamenii plătesc abonament ca să vadă la TVR lucruri care îi interesează. Trebuie să ne întoarcem."

Reamintim că astăzi plenul reunit al Parlamentului a respins raportul de activitate al Televiziunii publice pe anul 2014, astfel încât conducerea TVR în frunte cu Stelian Tănase, preşedintele-director general, este demisă de drept.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • doru manciu doru manciu
    Irina Radu e cea mai buna solutie!
  • baneasa calling baneasa calling
    Irina Radu - arhitecta dezastrului TVR, salamadra tuturor regimurilor politice :)) brrra-vo!
  • Cata Cata
    PSD-ul nu stie ce sa mai faca sa-si puna oamenii in toate functiile importante ! TVR a fost , este si va fi condus de PSD !!
  • Maria Maria
    La vremuri noi, tot "noi"!
    Macar e bine ca nu-i cineva din exteriorul TVR-ului. Medelin sau altii de teapa lui.

Trimite un comentariu

sus