Skip to main content

Ligia Munteanu a refuzat să prezinte jurnalul de dimineață de la TVR 1, după ce a fost mutată de la principalul Jurnal de știri

 
Ligia Munteanu a refuzat să prezinte jurnalul de dimineață de la TVR 1, după ce a fost mutată de la principalul Jurnal de știri
Mihai Constantin si Ligia Munteanu

Ligia Munteanu, co-prezentatoarea Telejurnalului de seară de la TVR 1, a refuzat să prezinte jurnalul de dimineață de la postul public, potrivit unui anunț pe care l-a făcut pe pagina sa de Facebook.

Începând de astăzi, toate jurnalele principale ale TVR 1 vor avea un singur prezentator, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În urma unei recente reorganizări, de luni până joi Telejurnalul va fi prezentat de Mihai Constantin, iar în weekend de Radu Tudor.

Publicitate

Ligia Munteanu fiind colega de platou a lui Mihai Constantin, urma să fie mutată la jurnalul de dimineață, însă a refuzat.

Ligia Munteanu:

„Au trecut cei mai frumosi 3 ani alaturi de echipa Stirilor TVR! In stanga lui Mihai Constantin la Telejurnalul de la ora 20:00 si alaturi de colegi, am trecut prin multe clipe minunate, pe care le pastrez aproape de sufletul meu. Pentru ca observ diverse articole in presa, doresc sa precizez ca NU am fost data afara din TVR! Este decizia mea de a refuza prezentarea jurnalului de dimineata, din motive extrem de obiective", a scris fosta prezentatoare a Telejurnalului TVR pe pagina sa de Facebook.

Citește și:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Comentarii

 • Normal ar fi sa se scrie despre afectul devastator al tripletei de activiste politic Raluca Stroe Brumariu- Anca Lazarescu-Olteanu si Vali Iorga plasate in fata din ordinul PNL de Stelian Tanase doar spre a fi salvat de la demitere. Despre faptul ca cele trei sunt instrumentele Alinei Mungiu si ale Rodicai Culcer. Despre bataia de joc la care supune TVR omul de nimic Tanase Stelian. Despre murdaria pedelisto-liberala care se substituie in TVR murdariei pesediste si despre felul in care noua murdarie e pe placul lui Tanase si al celor trei urmase ale generalesei Culcer.
 • @adi

  N-ai prea inteles ce-am dorit sa subliniez!
  Iti raspund, de fapt, printr-o intrebare: de ce foarte multi altii nu-si sa "refuze"?
 • Si care ar fi motivele obiective nu spune? Se mai mira cineva ca TVR este in pragul falimentului?? Aceasta institutie care a cumparat 150 de masini si nu are decat 70 de soferi??
 • A devenit și asta mare vedetă...să prezinte doar știrile de la ora 8 seara...
  Poate o fi vreo Andreea Esca și nu am aflat noi...
 • Sunt jurnaliste cu 15 ani vechime in TVR care nu-si permit sa refuze emisiuni - din noua grila - care se desfasoara dimineata.
  Ea, marea "vedeta", cu 3 ani de televiziune, isi permite sa faca MOFTURI!
 • Neinteresant. In loc sa scrieti despre un post TV care se duce in jos, mai bine ati arata audientele de sambata si duminica.

Trimite un comentariu