Skip to main content

Liviu Dragnea: Șeful TVR ar trebui angajat prin concurs

 
Liviu Dragnea: Șeful TVR ar trebui angajat prin concurs
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, președintele interimar al PSD, a spus că director general al TVR ar trebui să fie desemnat în baza unui concurs managerial.

"Va propun să se despartă funcția de președinte de funcția de director general, ca să fie un vot politic pentru că așa prevede legislația dar directorul general să fie desemnat în baza unui concurs managerial cu obiective clare, precise pentru aducerea televiziunii acolo unde cetățenii o așteaptă", a spus Liviu Dragnea.

Publicitate

Dragnea a mai spus că propunerea pe care o va face PSD-ul pentru funcția de președinte director-general va fi din TVR.

"Propunerea pe care noi o să o transmitem la comisii pentru această perioadă de interimat va fi o propunere serioasă din TVR, nu politica, că va colabora cu noi pentru a prezenta un pachet de propuneri."

Liviu Dragnea, dupa votul din Parlament:

"Nu s-a reușit niciodată să se scape de pericolul politizării TVR. Un sistem sănătos ar fi să se înlocuiască funcția de președinte cu cea de manager al TVR. Să fie ales un manager în urma unui concurs transparent. Legislatia prevede că există funcția de președinte director general. Vrem să separăm partea de management de partea de Consiliu de administrație."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu