Skip to main content

Liviu Dragnea: Şeful TVR ar trebui angajat prin concurs

 
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea, preşedintele interimar al PSD, a spus că director general al TVR ar trebui să fie desemnat în baza unui concurs managerial.

Publicitate

"Va propun să se despartă funcţia de preşedinte de funcţia de director general, ca să fie un vot politic pentru că aşa prevede legislaţia dar directorul general să fie desemnat în baza unui concurs managerial cu obiective clare, precise pentru aducerea televiziunii acolo unde cetăţenii o aşteaptă", a spus Liviu Dragnea.

Dragnea a mai spus că propunerea pe care o va face PSD-ul pentru funcţia de preşedinte director-general va fi din TVR.

"Propunerea pe care noi o să o transmitem la comisii pentru această perioadă de interimat va fi o propunere serioasă din TVR, nu politica, că va colabora cu noi pentru a prezenta un pachet de propuneri."

Liviu Dragnea, dupa votul din Parlament:

"Nu s-a reuşit niciodată să se scape de pericolul politizării TVR. Un sistem sănătos ar fi să se înlocuiască funcţia de preşedinte cu cea de manager al TVR. Să fie ales un manager în urma unui concurs transparent. Legislatia prevede că există funcţia de preşedinte director general. Vrem să separăm partea de management de partea de Consiliu de administraţie."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus