Skip to main content

Mihai Găinușă anunță că va da în judecată Radio 21 pentru întreruperea contractului. Au vrut să-l mute la Europa FM, dar a refuzat. Dezbrăcatu i-a dat deja în judecată

 
Mihai Găinușă anunță că va da în judecată Radio 21 pentru întreruperea contractului. Au vrut să-l mute la Europa FM, dar a refuzat. Dezbrăcatu i-a dat deja în judecată
gainusa

Fostul cârcotaș Mihai Găinușă a declarat într-un interviu pentru Ziare.com că va da în judecată Radio 21 pentru că a denunțat unilateral contractul cu acesta, contract care era valabil până în iunie 2016. „Mi-au propus un contract cu un alt radio din trust, Europa Fm. Am refuzat, deoarece era un contract total dezavantajos pentru mine”, a mai declarat Găinușă pentru sursa citată.

„Am oferte atat pe radio, cat si pe tv. Dar, de data aceasta, imi doresc sa fac ceea ce imi place. Si o sa fac”, a mai adăugat omul de radio. Pe de altă parte, acesta a exclus o posibilă revenire la Cronica Cârcotașilor.

Publicitate

Acesta a mai precizat că întreaga echipă cu care a venit la Radio 21 a primit notificare de încheiere a contractelor. Din informațiile paginademedia.ro, Codruț Kegheș a depus deja, prin firma sa All Art 4 U, o acțiune împotriva Radio XXI, compania care operează Radio 21, proces ce are drept obiect „litigii cu profesioniștii”.

Reamintim că reprezentanții Radio 21 au anunțat la începutul acestei săptămâni că matinalul postului de radio va fi acoperit de cuplul Bogdan și Shurubel, după cum paginademedia.ro a scris AICI. Tot atunci, reprezentanții postului au declarat că contractul cu Mihai Găinușă s-a încheiat. Găinușă s-a alăturat matinalului Radio 21 în toamna anului trecut. Înainte, acesta a fost „cârcotaș” la matinalul Kiss FM , pe care l-a găzduit timp de 10 ani.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu