Skip to main content

Numele lui Rareş Bogdan şi al lui Cozmin Guşă apar în dosarul lui Sorin Oprescu. Ce spun cei doi

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan

Numele lui Rareş Bogdan şi al lui Cozmin Guşă apar în dosarul de corupţie al lui Sorin Oprescu.

Publicitate

Sorin Oprescu ar fi fost informat periodic că urmează să aibă probleme cu legea, inclusiv de către oameni din presă. Rareş Bogdan şi Cozmin Guşa se numără printre cei care l-ar fi avertizat pe fostul primar general al Capitalei, scrie Digi24.ro.

„Sorin Oprescu precizează că a trăit şapte ani la Primăria capitalei între agonie şi extaz, aproape în fiecare zi venea câte o persoană să-l anunţe că va fi arestat a doua zi. (...) La interpelarea instanţei, arată că în principal Rareş Bogdan venea cu "informaţii pe surse" de la DNA şi chiar şi domnul Guşă îi aducea asemenea zvonuri”, a comunicat Curtea de Apel.

Cosmin Guşă:

„Niciodată nu m-am întâlnit cu Sorin Oprescu pe temele astea. Până în urmă cu câteva luni, n-am mai vorbit din 2008.”

Rareş Bogdan:

„Eu cu Sorin Oprescu n-am băut în viaţa mea nicio cafea. Cu Sorin Oprescu nu m-am întâlnit niciodată faţă în faţă decât pe la vreo două evenimente. El a fost atenţionat de mine prin televizor.”

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • georgescu georgescu
    Domnul Oprescu nu bea cafea se pare. Cu Rares Bogdan a baut doar apa ceai si vodka. Nu iese fum fara foc. Vanghelie, acum Oprescu... deontologii lui peste ... marele ANAList Cozmin si saltimbancu de la Cluj.
  • Cata Cata
    Oare ce mai pot scoate astia ? Oprescule , stai acolo ca stai bine !

Trimite un comentariu

sus