Skip to main content

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy are şi o emisiune pentru femei

 
Ruxandra Rusan la Lejer pe tocuri Itsy Bitsy FM
Ruxandra Rusan la Lejer pe tocuri Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy, post de radio pentru copii şi părinţi, anunţă lansarea unei emisiuni dedicată femeilor. Noul program se numeşte "Lejer pe tocuri" şi este realizată de Ruxandra Rusan, o jurnalistă cu o experienţă de 18 ani în presa scrisă şi TV.

Publicitate

Emisiunea "Lejer pe tocuri" conţine muzică, tips-uri de sănătate, frumuseţe şi parenting.

Noul program din grila Itsy Bitsy va fi difuzat de luni până vineri, de la 9:00 la 12:00.

Ruxandra Rusan, realizatoare Itsy Bitsy FM, despre parcursul ei profesional:

"Am lucrat la Prima TV după ce am sosit în Bucureşti, apoi am intrat în presa scrisă. Am scris la reviste pentru femei, în general: Cosmopolitan, Story, Marie Claire şi Mami sunt printre cele mai dragi mie. După ce am decis să ne creăm o mica agenţie de comunicare de familie, am pus umărul la reinventarea unor branduri şi la partea de comunicare. Am realizat, printre altele, emisiunea "Efectul WOW", cu designerul Stephan Pelger ca prezentator.

Un alt moment frumos din viata mea profesionala a fost emisiunea "Totul despre mame", difuzata de Prima TV. Am lucrat alaturi de o echipa de oameni extraordinari, implicaţi 100% într-un proiect dedicat parentingului de calitate şi sunt convinsă că am oferit parinţilor informaţii bune, utile şi actuale, cu sprijinul specialiştilor pe care i-am avut invitaţi în platou."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus