Skip to main content

Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy are și o emisiune pentru femei

 
Postul de radio pentru copii Itsy Bitsy are și o emisiune pentru femei
Ruxandra Rusan la Lejer pe tocuri Itsy Bitsy FM

Itsy Bitsy, post de radio pentru copii și părinți, anunță lansarea unei emisiuni dedicată femeilor. Noul program se numește "Lejer pe tocuri" și este realizată de Ruxandra Rusan, o jurnalistă cu o experiență de 18 ani în presa scrisă și TV.

Emisiunea "Lejer pe tocuri" conține muzică, tips-uri de sănătate, frumuseţe şi parenting.

Publicitate

Noul program din grila Itsy Bitsy va fi difuzat de luni până vineri, de la 9:00 la 12:00.

Ruxandra Rusan, realizatoare Itsy Bitsy FM, despre parcursul ei profesional:

"Am lucrat la Prima TV după ce am sosit în București, apoi am intrat în presa scrisă. Am scris la reviste pentru femei, în general: Cosmopolitan, Story, Marie Claire și Mami sunt printre cele mai dragi mie. După ce am decis să ne creăm o mica agenție de comunicare de familie, am pus umărul la reinventarea unor branduri și la partea de comunicare. Am realizat, printre altele, emisiunea "Efectul WOW", cu designerul Stephan Pelger ca prezentator.

Un alt moment frumos din viata mea profesionala a fost emisiunea "Totul despre mame", difuzata de Prima TV. Am lucrat alaturi de o echipa de oameni extraordinari, implicați 100% într-un proiect dedicat parentingului de calitate și sunt convinsă că am oferit parinților informații bune, utile și actuale, cu sprijinul specialiștilor pe care i-am avut invitați în platou."

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro

Trimite un comentariu